Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Carane Download Myspace Playlist effortlessly

Carane Download Myspace Playlist effortlessly

Myspace iku situs web jejaring sosial populer utamané ngarahke ing layanan musik lan ngisinake nomer total 25 yuta kedhaftar ing US mung ing 2012. Sanadyan iku nolak dicokot sethitik dibandhingake Bias sawijining, unta mimpin ageng saka jaran. Lan uga dianggo ing sawetara nganyari lan akèh wong isih kelet menyang kalebu sing maca artikel iki lan nyoba kanggo golek apik Myspace playlist ngundhuh. Sampeyan ora bisa wagol karo nemokake saka Wondershare Streaming Audio recorder . Program iki bisa ndownload kabeh musik saka Myspace anggere ana swara kui saka komputer. Sampeyan bisa malah nyetel periode wektu kanggo Myspace playlist downloading nalika mengkono iku. File musik output kabeh bakal ing format MP3 supaya sampeyan bisa nransfer kontak kanthi gampang kanggo wae piranti hotspot kanggo ngrungokake ing Go. Arep ndeleng cara kerjane saiki? Tindakake tutorial rinci ing ngisor iki.

1 Instal Myspace playlist ngundhuh

Download Win VersionDownload Mac Version

Pisanan sampeyan kudu priksa manawa sampeyan duwe program iki ing komputer. Klik Download lambang ndhuwur lan banjur instal kanthi ngeklik pindho file program. Ana rong versi apa meh padha karo versi windows bakal fokus ing.

2 Download Myspace playlist

Mbukak program iki lan sampeyan bisa nemokake tombol Rekam ing sisih kiwa ndhuwur. Iku apik kanggo sampeyan klik tombol iki sadurunge muter musik Myspace supaya sampeyan bisa njaluk file lengkap. Sanalika ana tune ayu teka saka komputer, program iki bisa ngrekam tanpa mundhut kualitas.

Kanggo nyetel wektu jadwale, sampeyan kudu pindhah menyang jendhela utami kanggo golek lambang jam ing ngisor. Klik iku banjur pilih Wektu sing seneng. Nanging sak suwene proses, sampeyan kudu duwe sambungan internet apik supaya minangka kanggo ngundhuh kabeh Myspace playlist lan njaluk kapisah, file lengkap.

myspace playlist download

3 Play Kondom ing piranti hotspot

Kanggo muter ing piranti Apple, ngirim menyang iTunes page kanthi ngeklik Tambah tombol iTunes. Banjur iTunes bakal mbukak dhewe kanggo nampilake Myspace songs in lagu SAR. Sawise panyelarasan lagu kanggo piranti Apple, sampeyan bisa njupuk wong ngendi wae.

Kanggo pamuter media MP3 liyane, sampeyan mung perlu kanggo nemokake lokasi lagu sing disimpen ing komputer banjur seret menyang piranti kanthi manual. Klik-tengen ing lagu lan pilih Buka Folder, banjur folder karo kabeh songs bakal nuduhake munggah.

rdio downloader

Iki Myspace playlist ngundhuh bisa nindakake luwih saka ngundhuh. Iku uga menehi kemampuan kanggo nggawé dering, ngowahi informasi lan nggawe dhaptar lagu. Mung menehi cobi.

Download Win VersionDownload Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top