Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Carane Download Goear Music Gampang

Carane Download Goear Music Gampang

Goear website music mung ing Spanyol. Sing ngirim ora musuhan wiwit ana bates musik. Apa liyane, sampeyan bisa stream musik online ing macem-macem basa ing situs web iki gratis lan nawakake macem-macem stasiun radio kanggo sampeyan milih. Yen sampeyan ora bisa maca Spanyol, nggunakake Google Translate nambah-ing kanggo amba telung browser kalebu IE, Firefox lan Chrome.

Apa kasebut ndhuwur ora ateges iku sampurna. Music goear layanan download uga fault page sampeyan bisa nemokake karo. Kanggo njaluk watara masalah iki, Wondershare Streaming Audio recorder pilihan sampurna kanggo download Goear. Iku bisa ndownload kabeh musik ing goear.com. Apa worth nyebutke iku bisa misahake saben song lan ngenali informasi dhasar bab mau kanthi otomatis. Mung tindakake kita dipriksa tutorial rinci ing ngisor iki.

1 Instal ngundhuh Goear iki

Download Win VersionDownload Mac Version

Download siji versi program iki miturut sistem operasi komputer. Nginstal lan mbukak kanggo njaluk siap.

2 Download music Goear

Golek tombol Download ing sisih kiwa ndhuwur. Klik iku sakdurunge supaya sampeyan bisa njaluk songs lengkap. Banjur pindhah menyang goear.com kanggo muter musik sing disenengi. Sampeyan bisa nelusuri ing engine dhewe music kinasih utawa milih kategori acak kanggo ngrungokake. Nalika swara ing komputer wiwit, ngundhuh iki bakal miwiti bisa.

Sampeyan bisa nyimpen ing muter lan ngundhuh playlist kabèh music anggere sampeyan duwe sambungan internet apik.

download goear

3 Transfer kanggo iTunes Goear

Sawise music Goear diundhuh, pindhah menyang Library kanggo golek mau uga ngatur. Nyorot sing songs lan klik Tambah tombol iTunes. Dipun menit lan banjur songs bakal katon ing lagu SAR ing iTunes.

Yen sampeyan bisa klik-tengen lan milih Open Folder, sampeyan bisa ndeleng lokasi ing file sing disimpen. Mesti wae, sampeyan bisa ngimpor kanggo iTunes kanthi manual saka folder.

Wigati: Kanggo versi Mac, ora Tambah tombol iTunes lan sampeyan mung bisa milih kanggo ngimpor songs kanggo iTunes kanthi manual.

goear music download

Minangka kasebut sadurunge, ngundhuh Goear iki bisa ngenali informasi dhasar bab saben song kalebu artis, album, lan liyane. Lan sampeyan uga bisa ngowahi informasi, banget. Klik-tengen ing lagu lan Pick Ndeleng Detail ing jendhela. Banjur kolom bakal nuduhake munggah ing sisih tengen ngendi sampeyan bisa nambah informasi anyar.

Download program iki duwe cobi lan sampeyan bisa nindakake liyane karo kaya nggawe dering lan nggawe dhaptar lagu.

Download Win VersionDownload Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top