Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Carane Download Flash Video saka situs

Download Video

1 Download Video saka situs
2 Download Various Videos
3 Best Video Downloader
4 Download Video Music
5 Download Video Tips

Carane Download Flash Video saka situs

Flash video, ing format saka .flv lan .f4v, saiki standar kanggo video online ditempelake ing paling situs web video populer kayata YouTube, Hulu, Vevo etc Nalika nglaras nonton macem-macem video online, kemungkinan sing sampeyan teka tengen sawetara video menarik lan arep download supaya ing jari. Nanging kanggo kuciwo Panjenengan, ngundhuh lampu kilat video saka situs tansah masalah sing amba. Saiki, mangga ora kringet ing kabeh, kene kita nyedhiyani sampeyan karo downloader- lampu kilat video kuat Wondershare AllMyTube ( AllMyTube for Mac ). Program iki bisa ngundhuh video saka meh kabeh situs video umum streaming karo mung klik. Sampeyan uga bisa nggunakake program iki kanggo ngatur lan muter video ing komputer. Ayo kang tetep nyilem lan tindakake tutorial rinci babagan carane download video lampu kilat ing ngisor iki.

Download Win Version Download Mac Version

Njaluk kabeh disiapake sadurunge arep tutorial. Download program miturut komputer lan njaluk iku diinstal. Mbukak program lan duwe dipikir cepet ing antarmuka mung dirancang. Kita bakal njupuk versi windows contone.

1 Golek video lampu kilat sing kaya

Miwiti browser lan pindhah menyang YouTube.com utawa gegandhengan situs streaming video liyane. Banjur nelusuri video sing disenengi. Mbukak video kanggo muter.

Wigati: program bisa ndhukung telung browser utama minangka IE, Firefox lan Chrome.

2 video Download lampu kilat ing klik

Video tansah muter lan sampeyan bakal sok dong mirsani sing ana tombol Download muncul nalika Nilai mouse menyang ndhuwur tengen layar video. Ya, klik lan program bakal miwiti download video langsung.

download flash video

Kadhangkala, sampeyan bisa ora arep mbukak video banjur download. Ya, program uga ngijini sampeyan kanggo ngundhuh video dening Nyalin url video lan ngeklik tombol Url Tempel ing program.

download flash video from website

Iki mburi ngundhuh lampu kilat video. Sampeyan bisa nerusake kanggo nelusuri video apik lan tindakake langkah ing ndhuwur. Program iki bisa download 5-10 video bebarengan.

3 Convert video lampu kilat (opsional)

Nalika downloading rampung, sampeyan bisa nemokake video ing perpustakaan diundhuh. Yen sampeyan mikir punika pungkasan, sampeyan bisa uga dadi salah. Sampeyan bisa nemokake video sing diundhuh ora bisa muter ing piranti hotspot kayata iPad, utawa iPhone 5. Aja padha sumelang, sampeyan bisa entuk gampang mung kanthi ngeklik Convert ing sisih tengen item video lan milih piranti hotspot target minangka output format.

download flash videos

Loro saka nindakake, program uga ngijini sampeyan kanggo muter video karo pamuter inbuilt lan ngatur file video ing komputer kanthi ngimpor menyang program. Dadi, ora ragu-ragu kanggo duwe cobi. Iku ora bakal supaya mudhun.

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top