Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Carane Download Films saka situs ing siji Klik

Carane Download Films saka situs ing siji Klik

Nalika sampeyan stream film online, Kowe wonder yen iku bisa kanggo ngundhuh saka situs web kaya Hulu lan liyane? Ing cara, sampeyan bisa sijine film ing piranti hotspot kanggo puter maneh kapan lan ing ngendi wae. Yen sampeyan isih nggoleki watara kanggo alat sing gedhe kanggo download film, sampeyan bisa nemokake pilihan apik kene. Wondershare AllMyTube ( AllMyTube for Mac ) bisa bantuan download film saka situs film populer mung klik. Iku uga paket kabèh film rate, pamuter Manager.

Download Win Version Download Mac Version

Download program iki lan nginstal ing komputer. Mbukak lan sampeyan bisa ndeleng jendhela mung dirancang kanggo nggunakake gampang. Elinga yen sampeyan kudu ngundhuh versi tengen miturut sistem operasi komputer. Kita bakal musataken ing versi windows ing artikel iki. Ayo kang tetep ing nyilem kanggo ndeleng cara kerjane.

1 Karthik metu film sing arep

Miwiti browser lan ketik gegandhengan situs film kaya Hulu.com. Njaluk akses menyang lan stream film favorit. Priksa manawa sampeyan muter film ing browser kaya IE, Firefox lan Chrome.

2 Download film ing klik

Aja kantun tombol Download ing pojok tengen ndhuwur layar film nalika film wiwit muter. Klik tombol lan program bakal miwiti download film ing kacepetan cepet.

download films

Sampeyan uga bisa nyoba cara liyane. Mung nyalin url film lan pencet tombol Tempel Url ing jendhela utami program. Sing bakal miwiti proses downloading film ing cara sing padha. Sampeyan bisa nyimpen nggoleki liyane film nalika ninggalake program makarya ing latar mburi. Program iki bisa ngundhuh 5 film minangka standar lan nganti 10 film kanthi nyetel ing kacepetan cepet ing wektu sing padha.

how to download films

3 Convert film diundhuh (opsional)

Golek film ing kategori diundhuh. Sampeyan bisa ndeleng informasi dhasar saka film, kayata ukuran lan format. Paling saka film uga ing format lampu kilat. Dadi supaya muter ing piranti hotspot, sampeyan kudu njaluk mau diowahi page. Klik tombol Convert ing sisih tengen video banjur pilih salah siji saka format ing menu gulung mudhun. Sing kabeh kanggo nindakake.

film download

Minangka kasebut sadurungé, ngundhuh film ugi minangka satunggaling pemain film lan manager. Klik kaping pindho film kanggo muter karo dibangun ing pamuter kuat kanggo format wae. Sampeyan uga bisa ngimpor film ing komputer kanggo perpustakaan diundhuh manajemen luwih apik. Download program iki saiki lan iku worth cobi Panjenengan.

Download Win Version  online video downloader

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top