Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Carane Download Streaming Audio karo Audio recorder

Carane Download Streaming Audio karo recorder Audio

Ngrungokake streaming audio online utawa nyimpen komputer kanggo muter maneh offline, kang padha seneng? Akeh sing bisa milih siji terakhir. Nanging unrealistic kanggo nggoleki lan alat moho kuwoso kang ngijini sampeyan kanggo ngundhuh musik saka kabeh situs audio, kang cukup akèh. Begjanipun, lan recorder audio bisa bantuan. Wondershare Streaming Audio recorder iku antarane sing paling apik. Iku bisa ngrekam audio saka website wae anggere ana swara teka saka komputer. Apa liyane, format output gawan saka audio direkam punika MP3, supaya sampeyan ora perlu ngowahi file banjur ngirim menyang piranti hotspot. Ayo kang mriksa langkah-langkah prasaja carane nggunakake ing ngisor iki.

1 Download recorder audio

Download Win VersionDownload Mac Version

Download piranti lunak rekaman audio menyang komputer lan nginstal. Ana rong versi, kang bisa Kajaba. Supaya kita utamané bakal pirembagan bab versi windows.

2 Miwiti kanggo ngrekam audio saka situs

Mbukak program sawise masang. Page, temokake tombol Rekam ing sisih kiwa ndhuwur lan klik. Banjur pindhah menyang situs audio favorit kanggo muter audio streaming. Sampeyan kudu muter siji song ing wektu lan njaga sambungan internet stabil ing gaweyan kanggo njaluk file audio lengkap. Mesthi, yen sampeyan duwe lagu lagu, sampeyan bisa muter mau terus-terusan nalika recorder audio bisa ngenali siji song dening wektu nggawe bisu antarane.

audio recorder download

Nalika ngrekam, program bisa ngenali informasi bab songs. Yen sampeyan arep kanggo ngowahi informasi dhewe, sampeyan bisa pindhah menyang nemokake song ing tab Library sawise ngrekam. Banjur klik-tengen lan milih Ndeleng Detail. Ngetik ing informasi selaras ing kolom sisih tengen pop-up.

3 Transfer kanggo iTunes (opsional)

Lagu direkam kabeh file MP3, supaya sampeyan bisa nransfer kanggo iTunes langsung. Punika cara. Pilih lagu lan klik Tambah tombol iTunes utawa klik-tengen kanggo pilih Nambah Gambar kanggo iTunes.

Cathetan: a) Kanggo nemokake file audio sing disimpen, sampeyan bisa klik-tengen berkas banjur pilih Buka Folder.
b) versi Mac ora duwe Tambah tombol iTunes. Sampeyan perlu golek ngendi file disimpen banjur ngirim menyang iTunes kanthi manual.

best audio recording

Sampeyan uga bisa nggawe dhaptar lagu kanggo ngatur file ing program lan nggawe ringtones metu saka file audio. Kanthi mangkono akeh fitur apik, ora ngenteni kanggo ngundhuh recorder audio duwe cobi. Sampeyan bisa njaluk liyane surprises.

Download Win VersionDownload Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top