Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Carane Nyalin DVD ing OS X Mavericks

Carane Nyalin DVD ing OS X Mavericks

Yen sampeyan mung nganyarke kanggo OS X Mountain Lion, sampeyan bakal nemokake lunak DVD salinan Panjenengan ora bisa. Sing arep gawe serep DVDs (kalebu file ISO) kanggo hard drive, hard disk, utawa nyalin DVD disc kanggo DVD disc anyar ing Mountain Lion, ana DVD copier gedhe kanggo Mountain Lion kanggo pilihan.

Sing Wondershare Video Converter Ultimate for Mac bisa mbantu nggawe salinan film DVD kanggo serep ing meh 1: 1 kualitas. Lan operasi banget prasaja. Saiki, ayo kang miwiti sinau carane nyalin film DVD kanggo hard drive, hard disk, malah DVD disc anyar karo iki gedhe DVD salinan Mountain Lion.

Download Mac Version

1 Load DVD kanggo DVD iki copier Mountain Lion

Page, masang siji saka cd DVD sing arep, lan banjur mbukak app iki. Nalika sampeyan teka menyang antarmuka utama, sampeyan bakal duwe opsi telu beda: Convert, Burn, lan Download. Kanggo nyalin DVD kanggo serep, mung menyang "Burn" tab> "Copy DVD" pilihan ing ndhuwur-kiwa "Burn" antarmuka. Sawisé iku, mung navigasi menyang DVD drive kanggo seret lambang DVD kanggo app iki. Saiki, file DVD wis kadhaptar ing panel app iki.

 copy DVD Mountain Lion

2 Miwiti kanggo nyalin DVD ing Mountain Lion

Ing sudhut ngisor-tengen app iki, sampeyan bisa klik "Burn" lambang kanggo gawe serep DVD. Ing jendhela iki, sampeyan bakal weruh ana babar blas papat opsi output, "DVD Disc", "DVD Folder", ".dvdmedia" lan "ISO berkas". Sampeyan bisa milih salah siji cara kanggo gawe serep file DVD Panjenengan. Kanggo nyalin DVD kanggo hard drive utawa hard disk, sampeyan bisa milih salah siji saka telung opsi pungkasan. Yen sampeyan arep kanggo nyalin DVD disc anyar, mung milih "DVD Disc", banjur lebokake DVD disc kothong, jeneng DVD anyar, lan mencet "Simpen".

copy DVD Mountain Lion

Katon, app iki wis miwiti kanggo nyalin DVD kanggo DVD, karo pananda garis nuduhake. Mesti wae, sampeyan bisa supaya iku mlaku ing latar mburi, lan banjur duwe tuwung saka tèh njaba utawa terus kanggo nglakoni proyek liyane ing Mac.

Liyane fitur sing diwenehake dening alat DVD serep kanggo Mountain Lion

  • File DVD Editing - potong, motong, muter, nyetel video, nambah subtitle lan watermark etc. Kanggo nindakake iki, mung klik "Sunting" lambang ing sisih tengen saben item bar ngetik menyang antarmuka editing sawijining.
  • Diobong video kanggo DVD -Burn kabeh populer format video kanggo folder DVD, file ISO gambar, lan DVD disk, kalebu WMV, MOV, AVI, MP4, MTS, FLV lan liyane.
  • Ngonversi DVD kanggo macem-macem format lan piranti -Backup DVD disc lan nggawe wong playable ing komputer, hotspot pamuter media, utawa telpon seluler ing Go.

Download Free DVD Copier Mountain Lion (versi nyoba):

Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top