Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Carane Convert WTV kanggo MPEG

Carane Convert WTV kanggo MPEG

WTV iki format video, kang utamané dipigunakaké ing Windows Media Center program TV ngrekam. Format iki mung kompatibel karo banget, banget sawetara pemain media lan aplikasi liyane. Dadi, sing duwe file WTV, iku hard kanggo muter utawa ngowahi file ing format iki. Ing kasus kaya iki, meh kabeh pangguna kalebu sampeyan bisa uga pengin ngowahi WTV kanggo MPEG (MPEG-1, MPEG-2, video MPEG-4, etc) kanggo nglaras program TV luwih gampang.

Artikel iki mulang sing piye carane proyek iki gampang lan luwih irit dening nggunakake WTV kuat lan gampang kanggo nggunakake kanggo MPEG rate. App iki darmabakti kanggo ngowahi antarane macem-macem format video karo kualitas gedhe lan kacepetan konversi ultrafast. Iku kebak ndhukung WTV input lan ngidini sampeyan kanggo ngowahi WTV sembarang populer format video liyane kalebu MPEG-1, MPEG-2 lan MPEG-4 lan sapiturute Loro saka format video, iku uga ngandhut prasetel paling apik kanggo saben piranti populer (iPhone, PSP , Galaxy S, Game hardware, etc). Lan pribadi editing video Handy bakal mbiyantu sanget kanggo yen sampeyan Ngonversi file WTV mung kanggo nyunting mau ing sawetara lunak editing video. Sampeyan langsung bisa ngowahi file video WTV gampang ing app iki. Uga, dibangun ing DVD burner gedhe kasedhiya kanggo kobong DVD.

Kaping kabeh, klik link download ing ngisor iki kanggo duwe diinstal ing PC. Banjur, mung tindakake pandhuan kanggo ngowahi WTV kanggo MPEG langkah dening langkah.

Download Win Version

1 Load video kanggo WTV WTV kanggo MPEG Kombertidor

Klik Tambah File kanggo mbukak video WTV lokal. Cara liya sing bisa digunakake kanggo ngimpor file WTV iku langsung seret file iki target WTV saka PC kanggo jendhela iki program kang. Sawise padha wis diimpor, sampeyan bisa ndeleng wong ing tray item kiwa jendhela minangka gambar cilik video.

Tips: Ing wektu iki, yen sampeyan obah ing "Gabung kabeh video menyang siji berkas" pilihan ing ngisor jendhela iki, sampeyan bakal dados setunggal video kasebut menyang file video amba.

wtv to mpeg conversion

2 Pilih format output sing arep

Ana sing "Output Format" panel ing jendhela iki, ngendi sampeyan bisa klik lambang format kanggo mbukak format output jendhela app iki. Navigasi menyang "Format"> "Video" kategori. Saiki, sampeyan bisa ndeleng MPEG-1, MPEG-2, video MPEG-4 lan (IE MP4 Video) kene. Mung pilih salah siji miturut perlu. Yen sampeyan arep kanggo nonton ing sawetara piranti, sampeyan bisa milih prasetel optimized kanggo piranti ing "Piranti" kategori.

wtv to mpeg converter

3 Owahi file WTV (Opsional)

App iki ngidini sampeyan kanggo Cut mati wae babagan video, mbusak bar ireng video, njaluk lan enlarge sembarang area layar sing arep, nambah musik latar mburi, aplikasi macem-macem efek kelangan lan liyane. Cukup klik "Sunting" ing garis menu banjur pilih proyek editing video sing cocog sing arep.

MP4 to MPEG  conversion

4 Mulai WTV konversi MPEG

Klik "Convert" tombol kanggo miwiti konversi video. App iki bisa mlaku ing latar mburi, supaya sampeyan bisa nggawe proyek bebarengan. Nalika konversi wis rampung, sampeyan mung klik Mbukak Folder kanggo nemokake file output cepet lan gampang. Saiki, mung nransfer file output iki kanggo piranti utawa aplikasi liyane kanggo hiburan.

convert wtv to mpeg

Download Win Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top