Kabeh TOPICS

+

Sandiwara WMV ing iPad

iPad mung ndhukung MOV, m4v, lan MP4. Yen sampeyan ora bisa muter WMV ing iPad, sing kudu ngowahi WMV kanggo iPad fomats kompatibel. Artikel iki menehi sawetara WMV kanggo video ngowahi iPad. Mung maca artikel kanggo njaluk WMV paling apik kanggo iPad video rate.

Part 1: Njaluk Best & Professional WMV kanggo iPad Kombertidor

Wondershare Video Converter Ultimate

  • Profesi Video Converter: Convert video tanpa mundhut kualitas, sing dijogo kualitas video asli competely.
  • Wide Format Dhukungan: Dhukungan sawetara saka sudhut video lan audio format commmon. Uga ndhukung nindakake video kanggo 3D HD.
  • WMV paling cepet kanggo iPad Converter: Iku ngowahi video ing 30 X kacepetan luwih cepet saka saingan.
  • Fitur liyane: Burn video kanggo DVD karo akeh menu Cithakan, download video saka YouTube lan liyane, lan diowahi video karo fitur editing video klasik.

Download Win Version Download Mac Version

Carane kanggo ngowahi WMV kanggo iPad Kanthi Wondershare Video Converter

1. Tambah file WMV kanggo WMV iki kanggo iPad rate

Nalika sampeyan mbukak, sampeyan bisa kanthi otomatis mlebu antarmuka konversi app iki. Kene, sampeyan bisa ndeleng loro "Tambah File" tombol. Siji ing menu utama; liyane ing panel app iki. Cukup klik siji supaya ngimpor wanted file WMV saka komputer kanggo panel app iki. Utawa langsung seret file WMV ing panel kanggo miwiti konversi.

Download win version Download mac version

WMV to iPad conversion

2. Pilih format video kompatibel iPad

IPad ndhukung format MP4 karo H.264 dienkode. Sampeyan bisa milih format MP4 lan nyetel codec video kanthi manual ing jendhela format output sawijining. Bener, ana cara sing luwih gampang kanggo milih format cocok kanggo iPad. Tinggal pilih video format langsung-optimized tim video rate iki banget khusus designs for iPad. Njaluk rincian ing ngisor iki.

Klik dhaptar gulung-mudhun format ing sisih tengen ing antarmuka utama. Langsung, jendhela format output bakal pop munggah. Kene, kenek "Piranti" tab; pilih "Apple" kategori, ngendi sampeyan bisa nemokake format video optimized kanggo iPad. Mesti wae, sampeyan bisa milih MP4 minangka format output lan nyetel H.264 codec. Kanggo nindakake, sampeyan bisa milih MP4 saka "Format" tab> "Video"> "MP4 video". Lan banjur klik "Setelan" tombol ing ngisor iki kanggo milih H.264.

WMV to iPad conversion

3. Mulai WMV kanggo iPad convertion

Mung miwiti WMV konversi iPad kanthi ngeklik "Convert" tombol ing sudhut ngisor-tengen app iki. Saiki, app iki bakal ngowahi format WMV kanggo format loropaken iPad otomatis. Yen sampeyan mung ngimpor film WMV, app iki bisa ngowahi iku kanggo sampeyan bisa kanthi cepet. Mesti wae, iku bakal njupuk nalika yen sampeyan ngimpor saperangan file WMV ing salah siji Go. Iku worth nyebutke ing app iki ngowahi file karo kacepetan cepet saiki ing pasar.

Nalika iku rampung, sampeyan bisa klik "Open Folder" tombol ing ngisor kanggo nggoleki file output iki. Sabanjure, nyelarasake file diowahi kanggo iPad kanggo muter maneh liwat aplikasi iTunes.

Download win version Download mac version

youtube to flv

Part 2: Free WMV kanggo iPad Kombertidor

# 1. Free WMV kanggo iPad Video Converter: Wondershare Video Converter Free

Sing tengen kene kanggo njaluk sing paling apik lan 100% free WMV kanggo iPad video rate. Iku saged nindakake video, nyunting video lan ngundhuh video saka akeh enggo bareng video. Iku pancen kothak piranti video lengkap kanggo sampeyan.

Cons: 1. Sampeyan mung diijini dikonversi ke video umum. Nanging, 3D HD video sing ngédap. Kanggo DVD kobong, iku uga ora kasedhiya.
2. Yen sampeyan arep kanggo njaluk kualitas video output sampurna lan kacepetan konversi cepet, Wondershare Video Converter Free bisa ora ketemu pengarepan Panjenengan. Sampeyan kudu nguripake kanggo Video Converter Ultimate.

Download win version Download mac version


free video converter

Part 3: Online WMV kanggo iPad Kombertidor

Sampeyan bisa nggunakake online rate video free ngisor iki. Iku ngowahi video kanggo format meh wae.

Top