Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > iTunes > Carane Convert Napster kanggo iTunes

Carane Convert Napster kanggo iTunes

Napster iku program biyèné free, nanging saiki nyimpen music online populer kanggo mundhut lagu lan file audio. Sampeyan bisa uga mikir nyeret menyang iTunes kanggo pengawetan ing salawas-lawase, utawa Ngonversi menyang iPod, iPhone kanggo muter maneh kapan, ing ngendi wae. Lan artikel iki bakal nuduhake sampeyan carane nransfer Napster kanggo iTunes ing loro bagean.

Part 1: Carane ngowahi Napster kanggo iTunes

Alat pembunuh digunakake kanggo ngowahi Napster kanggo iTunes iki recorder audio kuat - Streaming Audio Recorder . Iki Napster kanggo iTunes rate wis dirancang kanggo ngrekam audio lan pungkasanipun generate file MP3 minangka song Napster muter liwat kertu swara komputer. Banjur sampeyan bisa nransfer file MP3 kanggo iTunes langsung ing app iki.

Langkah 1: Ngundhuh lan nginstal app pinter iki. Yen sampeyan ora duwe durung, sampeyan bisa njaluk liwat pranala ing ngisor iki.

Download Win Version Download Mac Version

Langkah 2: Bukak lan mencet "Rekam" tombol ing ndhuwur kiwa. Banjur muter siji Napster song sing arep nransfer. Katon, app pinter iki ngrekam lagu. Nalika song iku liwat, ngrekam bakal mungkasi enggal, nyimpen file ing format MP3 tanpa mundhut audio.

Napster to iTunes

Wigati: Yen sampeyan arep kanggo nemokake file MP3, mung klik-tengen ing perpustakaan lan pilih "Bukak ing folder".

Langkah 3: Penting trek direkam ing perpustakaan app iki, banjur klik "Tambah iTunes" tombol ing ngisor antarmuka utama.

Napster in iTunes

Iku rampung! Music Napster ana ing lagu iTunes dijenengi "SAR". Iku apik tenan, ora iku? Iku worth dhuwit. Sampeyan ngerti, sampeyan bisa ora tetep sawetara music yen sampeyan ora terus mbayar nalika langganan kadaluarso. Dadi, iku bisa ngomong app iki bisa nyimpen akèh dhuwit kanggo sampeyan.

Download Win Version Download Mac Version

Part 2: Carane ngirim Napster kanggo iTunes langsung

Ing sisih iki, sampeyan bakal mangerteni carane langsung mindhah trek antarane Napster lan iTunes cepet.

1. Mbukak program lan iTunes Napster ing desktop.

Klik-tengen song sing arep nransfer ing program Napster lan klik "Goleki" kanggo mbukak folder ing ngendi song wis disimpen 2..

3. Kenek "Musik" tutul ing menu kiwa-sisih iTunes.

4. Langsung seret & nyelehake song saka folder kanggo iTunes "Musik" Library.

 

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top