Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Carane Convert Music Video kanggo MP3

Carane Convert Music Video kanggo MP3

Yen sampeyan perlu kanggo ngowahi video music kanggo MP3 kanggo ngirit papan panyimpenan utawa yen uga arep langsung ngundhuh sawetara music apik tenan saka video musik ing internet, kayata YouTube - Kanggo loro proyek, sampeyan ora perlu loro beda pribadi. Ing kasus kaya iki, sing mung perlu salah siji alat kuat, kanggo mbantu extract music MP3 saka sembarang video music, salah siji video music online utawa gedhe-gedhe ing PC.

Alat kuat iki Streaming Audio Recorder . Gunakake kanggo langsung dikonversi video music online kanggo MP3. Nanging yen video music ing PC, iku uga bisa ngaktifake sampeyan kanggo extract MP3 saka music videos, kaya rate MP3. Iki alasan utama sing aku wani nyaranaké app iki:

1. Convert wae video music kanggo MP3, online utawa offline.

2. Preserve kualitas audio asli. Seperti sing panjenengan ngerti, yen sampeyan pamisah video kanggo extract MP3 kanthi nggunakake video kanggo MP3 rate, iku gampang kanggo nimbulaké mundhut audio.

Ing ngisor iki tutorial rinci babagan carane Ngonversi video music kanggo MP3 irit dening nggunakake Streaming Audio Recorder.

1 Ngundhuh lan nginstal Streaming Audio Recorder

Sampeyan bisa njaluk langsung kanthi ngeklik pranala ing ngisor iki. Banjur nggebug file Exe diundhuh kanggo nginstal program iki.

Download Win Version Download Mac Version

2 Mulai Ngonversi Music Video kanggo MP3

App iki dirancang kanggo dijupuk audio liwat kertu swara komputer. Supaya priksa manawa ana playing audio liyane nanging video music sak ngrekam.

Saiki, miwiti app iki. Sampeyan bakal weruh "Rekam" tombol ing sisih ndhuwur kiwa ing antarmuka utama. Banjur temokake lan muter video music online utawa offline.

download music from iLike

Mekaten. App ngrekam punika video playing music. Padha ndeleng iku? Sange, iku ora? Nalika video music mandheg muter utawa sampeyan mencet "Rekam" tombol maneh, ngrekam bakal mungkasi patut. Lan sampeyan bakal nemokake file audio ing Streaming Audio Recorder perpustakaan 's.

Dadi supaya njaluk video music lengkap direkam ing file MP3 terus, sampeyan kudu nggawe video music muter lancar sak ngrekam.

Pengin ngerti ngendi file MP3 iku ing PC? Ok, pindhah menyang perpustakaan app iki, lan klik-tengen ing trek audio direkam, banjur pilih "Bukak ing folder" kanggo nemokake file MP3. Iku gampang banget, ora iku?

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top