Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Carane Aku Convert A Gambar Kanggo Lan ISO?

Carane aku Convert A Gambar Kanggo Lan ISO?

Everybody misale jek duwe pilihan pribadi dhewe ing carane wong bakal kaya kanggo nyimpen kumpulan sing video. Sawetara seneng kanggo nampilake nglumpukke fisik ing rak-rak salawasé wong kaya iku dadi ing softcopy a.

Ing artikel iki, aku bakal bareng karo sing carane Ngonversi file video kanggo ISO kanggo nyimpen uga kanggo tujuan fungsi enggo bareng. Kejabi kang bisa kanggo Ngonversi file Dugi format ISO, ing Wondershare Video Converter Ultimate uga ndhukung sawetara saka sudhut input kanggo konversi output.

Download Win VersionDownload Mac Version


1 upload Video kanggo nggawe file ISO utawa mata uang

Iku banget prasaja lan langsung kanggo nggawe file ISO. Kanggo miwiti, mung pilih Burn  tab ing menu lan saiki lagi siap kanggo seret ing sembarang file utawa ngunggah DVD favorit.

Wigati : Ing garis progres disorot ing abang nuduhake papan sing kasedhiya.

file for iso

Genti-genti, sampeyan uga bisa ngundhuh video online utawa pasting URL (ing Download  tab) lan mbaleni langkah ing ngisor iki kanggo Ngonversi file menyang ISO.

Supaya ngowahi video, klik ing Sunting  tombol banjur tindakake pandhuan ing ngisor iki:

2 Edit cideo sadurunge nindakake iku kanggo file ISO

Sampeyan bisa motong video lan ndeleng owah-owahan cepet ing Preview Output  layar. Ana sing Reset  tombol kanggo ing kasus sing bakal kaya kanggo motong maneh.

trim file iso

Kejabi cropping, ana fitur tambahan ngendi sampeyan bisa ngganti aspek video pas salah siji 16: 9; 4: 3; Letter Box utawa etc. Video rotates uga bisa dileksanakake loro horisontal lan vertikal.

crop file iso

Ana heaps efek kanggo sampeyan milih saka supaya nambah sing ekstra tutul-up kanggo video.

effect file iso

Kanggo watermark, sing salah siji bisa masang teks utawa gambar ngetik menyang kolom teks utawa ngunggah gambar saka PC langsung. Sawisé iku, sampeyan bisa posisi iku ngendi sing arep ing layar nalika ngatur tingkat transparan.

watermark file iso

Yèn berkas video Panjenengan ora teka karo subtitle, sampeyan bisa ngunggah dhewe utawa nelusuri online nduweni karo fungsi telusuran subtitle klebu.

subtitle file iso

3 Sampeyan bisa miwiti nindakake file video menyang ISO saiki!

Sawise sampeyan seneng karo suntingan, sampeyan bisa saiki miwiti nindakake video menyang file ISO. Kabeh sing duwe apa iku pilih File ISO  saka Burn kanggo  menu gulung-mudhun ing sisih tengen tangan lan banjur klik Burn  tombol.  

burn iso file

Download Win VersionDownload Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top