Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Convert > Carane Dijupuk Video karo Ease

Carane Dijupuk Video karo Ease

Teknis, Jupuk video proses nindakake sinyal analog video kanggo video digital. Kita ora bakal pindhah banget jero menyang definisi technical saka Jupuk video nalika tokoh page ayo metu apa jenis kahanan kowe kudu dijupuk video. Ing kasunyatan, ana papat. Page, sampeyan bisa aran kaya Jupuk streaming video; kapindho, sampeyan bisa dijupuk video saka desktop; katelu, sampeyan bisa uga kudu dijupuk video saka webcam; lan pungkasanipun, sampeyan bisa dijupuk video saka piranti external kaya kamera digital. Pemikiran piye carane sampeyan bisa dijupuk video ing kahanan sing ndhuwur? Wedi ora. Kene solusi. Lan kahanan page kita wis kasedhiya rong cara: downloading lan ngrekam. Tindakake kita kanggo mriksa wong metu ing ngisor iki.

Part 1: Carane kanggo ngrekam streaming video karo Wondershare Video Converter Ultimate

Part iki kanggo pitutur marang kowe carane nggunakake Wondershare Video Converter Ultimate kanggo ngrekam streaming video tanpa musuhan. Page introduksi saka program lan banjur sampeyan bisa ndeleng langkah-langkah dening-tutorial.

A alat dianjurake kanggo ngrekam video streaming:

wondershare video converter ultimate
  • Ngrekam video saka situs tanpa mundhut kualitas
  • Ngonversi 30x luwih cepet saka ngowahi kanggo meh kabeh format populer
  • Diobong video kanggo DVD disc, folder DVD karo ease Mangerteni liyane >>

Langkah-langkah kanggo ngrekam video streaming:

Sampeyan kudu page download lan nginstal Wondershare Video Converter Ultimate ing komputer lan banjur tindakake langkah kanggo ngrekam video streaming.

Langkah 1: Navigasi menyang nemokake video sing kaya saka situs web kaya YouTube, lakon, Vimeo lan liyane.

Langkah 2:  Hit menu Start ing komputer kanggo nemokake "  How to download Netflix moviess to computer  Wondershare recorder Video "pilihan ana. Klik lan pindhah kanggo muter video ketemu. nalika video lagi diputer, krenjang abang bakal katon ing layar video lan uga Rekam tombol bakal ing sisih kiwa ndhuwur. Pencet tombol kanggo miwiti ngrekam. Nalika sampeyan mungkasi ngrekam, sampeyan bakal dijaluk karo folder nampilake file video sing direkam.

Langkah 3: Yen sampeyan perlu kanggo muter video ing piranti hotspot, sampeyan bisa uga kudu ngowahi video. Aja padha sumelang, sampeyan isih bisa nggunakake Wondershare Video Converter Ultimate kanggo nindakake iki. Ngimpor direkam video kanggo program lan milih format output. Ing pungkasan, pencet Convert tombol kanggo njaluk format file Wanted Panjenengan.

Part 2: How to download streaming video

Part iki kanggo pitutur marang kowe carane dijupuk video streaming liwat ngundhuh gampang. Pisanan Sampeyan bakal weruh alat dianjurake banjur sampeyan bisa mriksa langkah rinci.

A alat dianjurake kanggo ngundhuh video streaming:

  • Download video saka 1000+ video kaya YouTube, Hulu lan liyane.
  • Download video 3x + Luwih cepet
  • Ngonversi video kanggo format umum kayata AVI, MOV lan piranti kaya iPad, iPhone lan liyane
  • Play lan ngatur dijupuk lan file video search Mangerteni liyane >>

Langkah kanggo ngundhuh video streaming:

Sampeyan bisa ngundhuh streaming video gampang liwat telung langkah prasaja kaya ing ngisor iki. Kanggo informasi sing luwih rinci luwih, monggo waca DOWNLOAD VIDEO STREAMING .

Langkah 1: Navigasi menyang nemokake video sing kaya Langkah 2:  Download video gampang Langkah 3: Convert video kanggo format liyane utawa piranti (opsional)

Part 3: Carane dijupuk video saka desktop

Kadhangkala nalika sampeyan dienggo kanggo nggawe sawetara tutorial video carane nggunakake program tartamtu ing komputer, sampeyan bisa uga kudu dijupuk video saka desktop. Ing Wondershare Democreator alat tengen sing kudu.

A alat dianjurake kanggo dijupuk video saka desktop:

wondershare youtube downloader
Wondershare DemoCreator Ngijini sampeyan kanggo ngrekam video saka desktop kanggo nggawe video tutorial lan dijupuk aktivitas onscreen kanggo nerbitaké minangka video. Banjur sampeyan bisa enggo bareng video ing YouTube. Sampeyan bisa malah ngowahi demonstarsi karo akèh opsi. Mangerteni liyane >>

Langkah-langkah kanggo dijupuk video saka desktop:

Download program iki banjur ayo kang ndeleng carane dijupuk video saka desktop. Sampeyan uga bisa ngrujuk kanggo pandhuan iki kanggo informasi luwih. Punika ringkesan saka langkah-langkah prasaja.

Langkah 1: Pilih wilayah ngrekam lan audio Langkah 2:  Mulai kanggo ngrekam saka desktop Langkah 3: Simpen file direkam

Part 4: Carane dijupuk video saka webcam

Ora perlu kanggo nglampahi dhuwit iki. Movie Maker Windows, kang wis ing komputer yen sampeyan nggunakake sistem operasi Windows, ngijini sampeyan kanggo nangkep video saka webcam gampang. Tindakake kita kanggo ndeleng carane nggawe iku kelakon.

A alat dianjurake kanggo dijupuk video saka webcam:

wondershare youtube downloader
  • Gabungan potret lan video
  • Gampang kanggo ngrekam lan ngedit video
  • Enggo bareng video kanggo jaringan sosial kaya YouTube lan Facebook Mangerteni liyane >>

Langkah-langkah kanggo dijupuk video saka webcam:

Ayo kang mriksa langkah rinci ing ngisor iki.

Langkah 1: Yen sampeyan nggunakake kamera external, sampeyan kudu nggawe manawa iku wis kepasang menyang port USB. Banjur nyetel volume saka komputer kanggo maksimum lan miwiti Windows Movie Maker kanggo njaluk siap.

Langkah 2:  Sawise sampeyan wis dibukak Windows Movie Maker, pindhah menyang Ngarep menu tab lan klik Webcam Video . Klik abang Rekam tombol ing sisih ndhuwur kiwa kanggo miwiti Jupuk video.

Langkah 3: Klik biru Stop tombol lan jendhela bakal pituduh sing nyimpen file video kanggo Videos Kula . Sampeyan bisa pratinjau video lan nambah sawetara efek kanggo iku.

Langkah 4: Sawise pirang-pirang pangaturan, sampeyan wis rampung karya. Klik Simpen film lan milih résolusi sing arep. Banjur upload video menyang YouTube utawa Facebook.

Part 5: Carane dijupuk video saka piranti external

Piranti external kita ngomong bab kene kaya kamera Digital Video utawa camcorder Digital lan liya-liyane. Sampeyan ora perlu wae alat ekstra kanggo nindakake karya iki.

Kabeh sing perlu punika CAMERA lan Kabel a !!

digital camera cable

Langkah-langkah kanggo dijupuk video saka piranti external:

Dipriksa langkah rinci ing ngisor iki lan sampeyan bakal nemokake iku gampang kanggo nepaki tugas iki.

Langkah 1:  Sambungake kamera menyang komputer liwat kabel USB. Elinga yen sampeyan kudu nguripake kamera lan nyetel menyang mode ngrekam. Nalika tuntunan video ngimpor katon, jeneng video sing bakal kanggo njupuk lan klik Browse pilih folder kanggo nyimpen file video.

Langkah 2: Pilih format sing arep. Video bisa disimpen kanggo AVI lan WMV file. Pilih apa wae sing seneng banjur klik Next .

Langkah 3: Find the Mulai Video Impor tombol kanggo miwiti Jupuk video saka piranti external. Priksa manawa sampeyan tengen adoh saka kamera supaya bisa nggawa sampeyan ing. Klik Stop Video Impor kanggo ngaso motret lan klik Rampung duwe motret rampung. Banjur sampeyan bisa mriksa file ing pesawat sadurunge folder.

Kita wis kadhaptar kabeh solusi kanggo kahanan sing bisa ketemu ndhuwur. Yen sampeyan duwe masalah liyane, sampeyan bisa ninggalake wong ing wilayah komentar ing ngisor iki.

Top