Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Mac > Carane Dijupuk Video Mac

Carane Dijupuk Video Mac

Karo ton video apik ing internet nyoba kanggo narik kawigaten manungsa waé, kowe duwe rangsang dijupuk sawetara? Ing cara, sampeyan bisa ngobong video menyang DVD lan nyimpen ing salawas-lawase. Utawa sampeyan bisa digunakake ing video krasan utawa masang kanggo PPT a. Muni gedhe, iku ora? Nanging kanggo dijupuk video saka internet iku ora supaya gampang minangka mbayangke. Sampeyan kudu alat apik kanggo ngewangi sampeyan. Yen sampeyan nggunakake Mac, sampeyan ana begja dadi kene kanggo nemokake video capture kuat software- Wondershare AllMyTube for Mac . Nanging kanggo mbantu dijupuk video ing Mac karo mung klik. Iku uga menehi kemampuan kanggo Ngonversi video dijupuk ing Mac. Ayo kang ndeleng tutorial rinci ing ngisor iki.

Download Mac Version

Page ngundhuh piranti lunak Mac Jupuk video lan nginstal. Proses Nginstal bakal cepet banget lan gampang kaya saben tuntunan. Mbukak program kanggo njaluk siap.

1 Play video ing browser

Mbukak browser Panjenengan lan navigasi menyang video saka situs video populer kaya YouTube. Banjur klik video kanggo muter. Elinga yen video diputer ing browser kaya Safari, Firefox lan Chrome bisa dideteksi lan dijupuk dening program.

2 Capture video kanggo Mac ing telung cara

Cara sing pertama kanggo Jupuk video Mac bakal liwat tombol Download. Nalika video lagi diputer, elinga kanggo golek tombol Download sisih ndhuwur tengen. Klik tombol lan program wiwit dijupuk video.

capture video mac

Liyane cara dening url. Nyalin url video menyang program klik tombol URL Tempel. Iki uga bakal miwiti proses motret.

video capture mac

Cara cepet bakal kanggo sampeyan nyeret url video lan nyelehake ing tab Ngundhuh program. Tansah nggoleki video liyane lan dijupuk wong kanthi milih salah siji saka telu cara.

3 Convert video kanggo format (opsional)

Iku bakal dadi musuhan yen sampeyan arep kanggo muter video dijupuk ing piranti hotspot amarga saka format incompatibility. Aja padha sumelang saiki. Kanthi program, sampeyan bisa ngowahi video mung klik, banget. Klik tombol Convert ing sisih tengen lan pilih format sing perlu. Banjur iku rampung.

Sing kabeh kanggo program kanggo dijupuk video ing Mac. Sampeyan uga bisa ngimpor video search kanggo luwih Manajemen. Aja ragu-ragu apa liyane. Njaluk program lan miwiti pengalaman video apik sapunika.

 online video downloader

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top