Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Convert > Carane Convert AVI kanggo DV

Carane Convert AVI kanggo DV

Sampeyan kudu rate video ngalangi lan intuisi Ngonversi file video AVI kanggo format DV cepet lan gampang kanggo nyunting ing salah siji iMovie utawa Final Cut Pro. Malah sanadyan ana macem-macem ngowahi video kasadhiya ing pasar kang claims ndhukung kabeh jinis masukan lan hasil adhedhasar kacepetan konversi cepet, sampeyan bisa isih nemu kacilakan program, kualitas video mudhun utawa ora audio sak puter maneh.

Supaya kanggo alamat uneg-uneg, Video Converter Ultimate ing Wondershare nawakake sing ZERO mundhut kualitas ing konversi adhedhasar kacepetan unparallel (30x luwih cepet) ing ndhuwur support sing godhongé amba saka format file. Apa liyane, sampeyan bisa kanthi gampang ngrampungake tugas malah sanadyan iku pisanan, thanks kanggo antarmuka nyengsemaken lan intuisi.

Part 1: AVI Best kanggo DV Video Converter

wondershare video converter
  • Konversi lossless kanggo format file DV lan hasil liyane.
  • File AVI bisa diobong utawa disimpen ing DVD.
  • Ngonversi 30 kaping luwih cepet saka ngowahi liyane.
  • Ndhukung wong video sadurunge konversi.
  • Didhukung OS: Windows 10/8/7 / XP / Vista, Mac OS X 10.11 (El Capitan), 10,10, 10.9, 10.8, 10.7, 10.6
mac Version win Version

Carane kanggo ngowahi lan AVI kanggo DV ing Mac

Artikel iki nuduhake sampeyan carane Ngonversi lan video AVI kanggo format DV ing Mac PC (Snow Leopard lan OS X Lion klebu). Yen luwih seneng Ngonversi nggunakake PC Windows berbasis, mung pindhah menyang  Pandhuan Pangguna ing Windows  kanggo info liyane.

1. Pilihan kanggo ngunggahaké berkas dhateng rate ing

Ana rong pilihan sing kasedhiya:

  • Seret lan selehake file-media langsung dhateng rate, utawa
  • Menyang Gambar menu 's banjur klik ing Load Media Files .

Program iki uga ndhukung konversi kumpulan, supaya sampeyan bisa ngowahi sawetara file AVI ing salah siji Go.

mac Versionwin Version

avi to dv converter mac

2. prasetel kanggo format output

Klik lambang format ing ngisor antarmuka kanggo ngakses dhaftar format gulung-mudhun, banjur nerusake kanggo Video > DV . Genti-genti, sampeyan bisa milih kanggo prasetel iMovie utawa Final Cut Pro saka Editing . Rate video iki dikempalken fungsi editing banget. Sampeyan bisa motong video AVI kanggo dawa sing dipengini, Motong wilayah puter maneh miturut ukuran layar, dados setunggal saperangan klip video menyang siji berkas malah nambah watermark kanggo video ing wangun Gambar utawa teks lan akeh liyane.

avi to dv conversion

3. Mulai konversi

Klik ing Convert lan supaya rate video rampung liyane kanthi otomatis. Ana bakal bar proses nuduhake persentasi lan wektu isih dibutuhake kanggo konversi banget. Sawise iku rampung, sampeyan bisa ngekspor kabeh file diowahi kanggo salah siji iMovie, Final Cut Pro utawa Adobe Premiere Pro karo ora musuhan. Video Converter Ultimate Iki ora mung Ngonversi lan video AVI kanggo DV, nanging uga bisa ngowahi format video populer lan saka DV tanpa rusak metu ing kualitas video.

mac Versionwin Version

dv video conversion

Part 2: Free AVI kanggo DV Kombertidor

# 1. Free Video Converter: Wondershare Free AVI kanggo DV Kombertidor

Sampeyan bisa ngundhuh video musik favorit saka YouTube banjur Ngonversi menyang file format MP3 kanggo piranti hotspot utawa perpustakaan musik. A langsung saka konversi file video menyang jinis-jinis file sing paling populer lan umum uga didhukung.

Pro: Sampeyan mbayar apa-apa!

Cons:
1. Ora akses menyang fitur editing lengkap.
2. Tukang masang subtitles utawa nompo metadata.
3. Ora bisa nyimpen file menyang berkas ISO image utawi DVD.

Download mac versionDownload win version


free video converter

Part 3: Online AVI kanggo DV Kombertidor

Sampeyan bisa nggunakake online rate video free ngisor iki. Iku ngowahi video kanggo format meh wae.

Part 4: Lengkap Knowledge kanggo AVI lan DV Format

Extension Gambar AVI DV
Kategori
Video Gambar
Video Gambar
Description
AVI wadah multimedia sing ngandhut loro data audio lan video. Nanging ngidini salaras audio-with-video puter maneh. File AVI ndhukung kaping audio streaming lan video DV iki sing digunakake kanggo video digital disimpen direkam ing camcorders digital. Data video asring teken ing cara lossy kanggo panyimpenan, salawasé iku ngelawan lengkap audio uncompressed.
Program Associated
Windows Media Player
VLC Media Player
QuickTime Player
VLC Media Player
Ngembangaken dening
Microsoft
Usaha dening IEC lan liya-liyane
MIME Koleksi
Video
Video
Pranala migunani
Rincian informasi ing format file AVI
Carane Convert file kanggo AVI
Top 3 AVI Players kanggo Mac
Rincian informasi ing format file DV
Carane Convert Video_AVI kanggo KABIYESI
Carane Ngonversi file AVI ing Mavericks
Carane Burn AVI kanggo DVD ing Windows 8
Carane Convert MTS kanggo AVI
Top