Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Android > Carane Convert APE kanggo MP3 Google Music

Carane Convert APE kanggo MP3 Google Music

APE, misuwur minangka Monkey kang Audio, punika dipun cariosaken kanggo menehi bab 50% komprèsi tanpa mundhut ing kualitas audio. Nanging, Google Music ora ndhukung format audio kuwi gedhe, mbokmenawa amarga iku format tertutup saka Monkey kang Audio.

Tinimbang nunggu Google kanggo nambah support APE Google Music, sampeyan bisa saiki ngowahi kualitas APE kanggo MP3 ing 320kbps dicokot tingkat kang uga menehi kualitas audio prayoga. Antarane supaya akeh audio rate metu ana, Wondershare Video Converter kacathet kanggo output audio menehi kualitas uga extractor audio Ngonversi video music audio. 

Download Win Version Download Mac Version

Gampang Ngonversi APE kanggo MP3 kanggo Upload Google Music

Ngundhuh lan nginstal Video Converter , sampeyan bakal diwenehi antarmuka pengguna prayoga minangka ngisor iki. Sampeyan mung 3 langkah adoh saka file MP3 kualitas kanggo Google Music.

APE to Google Music MP3

Langkah 1: Tambah APE kanggo Video Converter

Kene 2 cara pilihan kanggo ngimpor file APE kanggo APE iki kanggo Google Music MP3 rate:

1. Langsung seret lan selehake file APE menyang program.

2. Klik ing " Tambah File "tombol.

Kejabi APE, akeh file audio liyane sing didhukung dening APE iki kanggo rate Music Google, kayata WMA, Monggo, M4P, M4A, M4B, AAC, etc.

Langkah 2: Set MP3 minangka format output

320kpbs MP3 punika format paling Google Music. Mulane, mbukak " Output Format "dhaftar, banjur pilih MP3 saka" Format ">" Audio "subkategori minangka output. Banjur klik "Setelan" kanggo ngganti Bit Rate 320 kbps. Iki bakal rada nambah ukuran file MP3 final, nanging sing kualitas audio luwih tinimbang.

Langkah 3: Mulai APE kanggo Konversi MP3

Iku wektu kanggo miwiti nindakake APE file MP3 meh tanpa mundhut kualitas. Klik " Convert "tombol lan Video Converter bakal transcode file APE file MP3.

Nalika APE konversi MP3 rampung, nggunakake resmi Manager Google Music kanggo ngunggah file MP3 kualitas dhuwur kanggo Google Music .

Apa APE?

APE, Mungkin cendhak kanggo Kabeh-mubeng pemain (kajaba Google Music, mesthi), punika lossless format audio kaya Apple Lossless, RA, AIFF, etc. Iku format audio dikembangaké déning Monkey kang Audio, perusahaan misuwur kanggo pamuter sawijining MonkeyMedia. Kados iku cara komprèsi audio lossy, audio APE Monkey kang ora discard data nalika enkoding file. Lan tumrape ukuran berkas sing biasane ageng. Sayange, paling format audio lossless sing ora didhukung dening Google Music, kajaba mbukak sumber format lossless FLAC. Dipriksa kene kanggo luwih rinci bab apa format audio sing didhukung lan apa ora bisa diunggahaké Google Music.

Coba utawa tuku APE Google Music MP3 Converter:

Mangga njaluk tutorial kene.

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top