Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Android > Didhukung Video Mula kanggo Android - Non Document Official

Didhukung Mula Video kanggo Android - Non Document Official

Arep ngerti apa format video sing didhukung dening telpon Android supaya sampeyan bisa muter video ing Android, berkembang aplikasi video kompatibel, utawa berkembang situs web sing ndhukung telpon Android? Nemokake jawaban ana kene kanggo pitakonan ngenani format video Android lan liya-liyane.

Waca Uga : Carane Sijine Videos ing Android Phones

Android Didhukung Video Mula

Ing ngisor meja nuduhake apa file telpon Android lan tablet support, karo loro codec lan extension filename informasi kasedhiya. Nanging, aplikasi Android bisa nggunakake codecs media salah siji diwenehake dening piranti apa wae Android-powered, utawa codecs media tambahan dipunkembangaken déning perusahaan pihak katelu. Mulane, yen sampeyan arep kanggo muter video ing Android, nemokake pamuter video multi-format utawa ngowahi video kanggo format sing kompatibel Android.

Tabel 1 : Video Mula kanggo Android

Wigati:

1. Sawetara telpon Android bisa nyedhiyani support kanggo format tambahan utawa jinis-jinis file ora kadhaptar ing meja. Kajaba iku, sawetara format video bisa mung didhukung dening versi Android mengko. Ngonversi video Android, aku humbly nyaranake Wondershare Video Converter - ngowahi video wae kanggo format wae, kabeh piranti biasa.

2. Kanggo audio lan format gambar kanggo Android, see below.

  • Format audio : MP3, 3GP, MP4, M4A, AAC, TS, FLAC, OGG, MKA, Monggo, Mid, XMF, MXMF, RTTTL, RTX, ota, IMY
  • Gambar format : JPG, GIF, PNG, BMP, WEBP.

Video Playable ing Sembarang telpon Android

Ngisor paramèter enkoding dianjurake kanggo Android video saka homepage pangembang Android. Sembarang video karo paramèter-paramèter iki playable ing telpon Android. Mung alat sing perlu rate video utawa piranti lunak komprèsi video kanggo ngganti paramèter enkoding video.

Download Win Version Download Mac Version

Tabel 2 : Recommended Parameters Video kanggo Android

Wigati: Wondershare Video Converter Ultimate iki rate video misuwur kanggo Android lan kabeh piranti populer. Iku ora mung ngijini sampeyan ngowahi wae video karo opsi customizable (kabeh paramèter ndhuwur didhukung), nanging uga mbantu nonton film DVD ing telpon Android kanthi nindakake DVD Android format video sing cocog. Dipun cobi.

Pitakonan bab Android Video Mula

Ana uga pitakonan liyane kerep takon dening kedhaftar Android. Kene sawetara conto.

Kadospundi kula saged ngganti format video video Android?

Similar Ngonversi video kanggo muter ing telpon Android, sok sing uga perlu ngedit video sawise nransfer saka telpon Android kanggo komputer. Umumé, paling support program editing video format video Android kaya MP4, 3GP, MKV, etc. Yen video ora didhukung dening program, sampeyan bisa ngowahi iku karo rate video favorit, kayata  Video Converter.

Format video kanggo Droid lan telpon Android?

Droid punika model telpon Android populer saka Motorola. Format video kanggo Droid iku padha menyang telpon Android. Dadi cetha, lagi H.264 (.mp4), MPEG-4 (.mp4), lan H.263 video karo audio AMR (.3gp), WMV9 (.wmv).

Apa pamuter video Android paling apik kanggo macem-macem format

Ana akeh pemain video sing ndhukung meh wae format video, kalebu MP4, 3GP, WMV, MKV, AVI, FLV, MOV, m4v, etc. favorit pribadinipun pamuter video Android Kula MoboPlayer, babar blas free lan kabeh-ing-siji. Waca liyane pemain video kanggo Android >>

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top