Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Album Art Missing? Masalah Ditanggulangi ing Mac

Album Art Missing? Masalah Ditanggulangi ing Mac

Gambar album biasane nuduhake tutup album, kang dirancang istimewa kanggo rasa seneng visual luwih. Iki jenis informasi kasebut uga kinandhut ing ID3 tag. Nanging, masalah kriya ilang asring dumadi. Sawetara pamuter musik bisa nemokake gambar album ilang nalika musik lagi diputer. Nanging kriya ora ditempelake menyang songs, supaya sampeyan ora bisa dijupuk kanggo pindhah.

Aja padha sumelang. Punika tagger music paling apik kanggo mbantu temokake lan nampilaké gambar album kanggo saben song.  Wondershare TidyMyMusic kanggo Mac ( Wondershare TidyMyMusic ) apa sing perlu. Page nginstal lan banjur tindakake kita dipriksa langkah-langkah dening-guide ngisor.

Download Mac Version Download Win Version

1 Nambah musik kanggo TidyMyMusic kanggo Mac

Nambahake perpustakaan iTunes kanggo program iki gampang banget. Nalika program mbukak, kabeh musik saka iTunes bakal ditambahaké sacara otomatis lan banjur dipajang ing tray berkas kapacak ing ngisor iki.

artwork missing

Kabeh musik ora ngatur dening iTunes kudu diimpor manual. Klik ing lambang Music Tidy ing garis sisih kiwa lan seret file musik utawa folder kanggo tray berkas.

album artwork missing

2 Golek ID3 tag lan seni album musik

Akeh songs ditambahaké ora bisa duwe informasi lengkap. Supaya sampeyan bisa milih siji song lan klik Ngenali tombol kanggo miwiti nggoleki informasi kaya artis, lyrics lan kriya album. Yen sampeyan milih akeh songs, tombol Identity bakal ngganti kanggo ngenali kapilih.

album art missing

Wigati: Siji klik kanggo ngenali kabeh music uga bisa. Klik tombol Scan lan program bakal miwiti kanggo mindhai kabeh musik lan golek informasi kanggo songs pepak. Sampeyan uga bisa nggunakake fitur Scan iki kanggo golek songs duplikat ing perpustakaan musik lan njaluk songs bayangan dibusak.

Nalika informasi wis nggolèki metu, sampeyan kudu kanggo nampilaké lagu. Pilih lagu lan klik tombol Apply. Wigati dimangerteni menawa seni album Applied uga bisa dijupuk langsung nalika sampeyan transfer musik kanggo piranti hotspot.

album artwork missing

3 ngganti gambar album yen seneng

Sampeyan bisa uga kudu koleksi amba gambar saka artis kanggo aplikasi kanggo songs beda. Sing paling oke. Klik Sunting lambang ing ngisor iki lan seret berkas gambar sing arep wilayah gambar album. Banjur gambar iki bisa dadi tutup anyar. Seneng iku? Sampeyan bisa duwe duwe cobi lan uga ngowahi informasi liyane sing kaya.

artwork missing

Yen sampeyan arep kanggo muter musik, sampeyan mung perlu kanggo pindho klik ing gambar cilik file musik. Ora bisa ngenteni duwe cobi? Mriksa metu saiki lan sing bakal duwe koleksi music uga-diatur kanggo manawa.

Download Mac Version Download Win Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top