Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Carane Tambah, Edit WMV Metadata kanggo Windows / Mac (Yosemite klebu)

Carane Tambah, Edit WMV Metadata kanggo Windows / Mac (Yosemite klebu)

Aku duwe atusan file WMV. Carane tag informasi metadata, kayata direktur, aktor, komentar lan gambaran saka video?

Iku gampang kanggo nambah metadata file WMV. Artikel iki bakal menehi rekomendasi sing WMV metadata tagger profesional. Ngijini sampeyan nambah WMV metadata lan ngedit WMV metadata. Mung maca liwat artikel kanggo njaluk informasi luwih lengkap.

Wondershare Video Converter Ultimate ( Video Converter Ultimate for Mac ) pantes dadi paling WMV metadata tagger lan WMV metadata editor. Ngijini sampeyan gampang nambah metadata file WMV. Karo Alexa metadata, film iTunes bakal ditempelake karo tutup film utawa poster. Lan nalika sampeyan klik film ing iTunes, sampeyan bisa ndeleng metadata ditempelake. Ngatur movie iTunes bakal akeh luwih gampang. Uga bakal luwih trep kanggo muter film ing iPhone iPad utawa.

Download win version Download mac version

Carane Tambah Metadata kanggo WMV

1 Ngimpor file WMV menyang aplikasi

Please page download lan nginstal software. Lan banjur sawise ngetokake, mangga nyeret lan nyelehake file WMV menyang antarmuka utama aplikasi. Sampeyan uga bisa klik "Tambah File" kanggo ngunggahaké berkas WMV Panjenengan. Yen sampeyan duwe DVD kanggo nambah metadata, just click "Muat DVD" ing sisih kiwa ndhuwur antarmuka.

Wigati dicathet menawa aplikasi iki ngijini sampeyan ngimpor minangka akeh video sabisa. Lan ora ana watesan ukuran berkas max. Uga ana mata uang winates saben dina.

2 Pilih Output Format kanggo Movie Panjenengan

Cukup klik tombol panah mudhun ing sisih ndhuwur antarmuka. Banjur klik "Format" kanggo milih m4v utawa MOV. Utawa sampeyan bisa klik "Piranti" kanggo milih iPhone, iPad, utawa Apple TV.

metadata tagger for AVI

3 Tambah Metadata kanggo WMV

Mangga mencèt tombol lambang iki add metadataing film diimpor. Banjur metadata nambah jendhela bakal mbukak. Mung ngetik jeneng film, klik "Telusuri", banjur klik "OK". Sawise sawetara detik, sampeyan bakal weruh aplikasi wis nganakaké metadata otomatis film. Sampeyan bisa ndeleng jeneng episode, aktor, direktur, description, etc. Kadhangkala sing uga arep diowahi metadata ing. Fungsi iki kasedhiya kanggo nggunakake.

lookup for metadata

5 Mulai Play Movie Panjenengan ing Apple Piranti

Sawise kabeh wis rampung, njaluk bali menyang antarmuka utama iki WMV metadata tagger. Banjur klik "Convert" kanggo miwiti sinkronisasi metadata kanggo film. Iku mung njupuk sing sawetara menit kanggo ngrampungake proses metadata nambah. Banjur sampeyan bakal nemokake sing film iTunes sing ditambahake metadata.

Download win version Download mac version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top