Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Carane Tambah iTunes Movie Metadata (AVI, MP4, MOV, MKV, etc)

Carane Tambah iTunes Movie Metadata (AVI, MP4, MOV, MKV, etc)

Videos tuku saka iTunes sing ditempelake karo Alexa Metadata, kayata tutup film, direktur, aktor, description, lan komentar. Nanging, carane nambah metadata kanggo film sing ora tuku saka iTunes? Punika solusi. Kita wis mbantu sampeyan nemokake tagger iTunes Metadata supaya gampang nambah metadata film iTunes. 

Wondershare Video Converter Ultimate ( Video Converter Ultimate for Mac ) dening saiki paling iTunes Metadata tagger. Sampeyan mung bisa ngimpor film iTunes menyang aplikasi, nyetel suwene format output video, banjur nambah metadata kanggo film. Kabèh proses mung ing sawetara klik. Menapa malih, aplikasi iki nduweni kemampuan nindakake video, nyunting video, donwloading video, lan DVD kobong. Kanthi lunak kuwi ing tangan, urip bakal akeh ngeculke.

Download win version Download mac version

Carane Tambah Metadata kanggo iTunes Film

1 Tambah film menyang aplikasi iki

Sawise ngetokake piranti lunak, please mung nyeret lan nyelehake film menyang iki iTunes metadata tagger. Utawa sampeyan bisa milih "Tambah file" kanggo ngimpor film. Yen iku DVD, please just click "Muat DVD" kanggo nambah ing aplikasi.

2 Setel format output sing tepat

Sampeyan perlu ngeset format output minangka Apple piranti, utawa MOV, m4v. Mangga mung milih piranti Apple minangka format outpur wonten ing "Apple" kategori. Sampeyan uga bisa milih m4v utawa MOV ing "Format" Kategori minangka format output Panjenengan.

set output

3 Tambah metadata film iTunes

Saiki iku wektu kanggo nambah metadata film iTunes. Klik lambang iki add metadata, ketik jeneng film, klik "Telusuri", klik "OK". Banjur kasil rampung proses. Yen sampeyan arep kanggo ngowahi informasi metadata movie, mung apa kanthi manual. Piranti lunak iki ndhukung editing metadata.

lookup for metadata

4 film Puter ing piranti Apple

Iki langkah pungkasan. Mangga just click "Convert". Video diowahi karo Alexa metadata bakal nyelarasake kanggo iTunes kanthi otomatis. Ing iTunes, sampeyan bakal weruh sing film dikenali karo tutup. Nalika sampeyan klik film, metadata uga bakal ditampilake. Banjur sampeyan bisa miwiti kanggo nonton video.


Reading luwih

Aku wis kasebut ing ndhuwur, aplikasi iki wis Kapabilitas kuat.

  • Ngonversi video: Sampeyan bisa ngowahi video kanggo format video. Yen sampeyan ora bisa muter video ing telpon utawa piranti liyane amarga saka Jeksa Agung bisa ngetokake format kompatibilitas, mung njupuk alat iki.
  • Sunting Video: Arep nggawe video dhewe karo efek video pribadi? Sampeyan wis tak lunak nengen. Wis editor video dibangun ing kanggo nyampurnakaké video.
  • Diobong DVD: Sampeyan bisa nggunakake piranti lunak iki kanggo ngobong video menyang DVD disk kanggo enggo bareng luwih apik lan dijogo.
  • Download Video: Ngundhuh video saka fungsi enggo bareng video, kaya facebook, YouTube, uga fitur liyane iku.
  • Download win version Download mac version

    -Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

    Top