Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Carane Tambah MKV Metadata kanggo Windows / Mac (Yosemite klebu)

Carane Tambah MKV Metadata kanggo Windows / Mac (Yosemite klebu)

Ora ngerti sapa carane nambah metadata (kayata poster, direktur utawa jeneng episode film) kanggo file MKV?

Pitakonan iki kerep takon dening akeh kedhaftar. Bener sampeyan bisa nyoba Wondershare Video Converter Ultimate ( Video Converter Ultimate for Mac ) kanggo nambah metadata kanggo MKV. Sampeyan mung kudu 4 langkah rampung kabèh proses. MKV video karo metadata bakal kaya sing tuku saka iTunes. Ngatur video ing iTunes bakal dadi bab akeh luwih gampang. Aplikasi iki bisa ora mung minangka tagger metadata kanggo MKV, nanging uga rate video, editor video lan nitahake DVD. A alat Versatile, iku ora?

Download win version Download mac version

Carane Tambah Metadata kanggo AVI

1 Tambah MKV Gambar menyang Aplikasi iki

Sawise ngetokake metadata iki tagger kanggo MKV, antarmuka intuisi bakal ditampilake ing ngarepe sampeyan. Ing tab Convert, mung nyeret file MKV menyang iku, utawa klik "Tambah File" tombol kanggo ngimpor MKV menyang iku. Yen sampeyan arep kanggo nambah metadata kanggo DVD, monggo klik "Muat DVD" ing ndhuwur antarmuka.

2 Pilih Format Output Kanan

Kanggo nambah metadata kanggo MKV, aplikasi perlu sampeyan kanggo nyetel format output minangka Apple piranti, MOV, utawa m4v. Cukup klik tombol mudhun tandha panah ing "Output Format" lambang, klik "Piranti", lan banjur milih iPad, iPhone utawa Apple TV. Sampeyan uga bisa klik "Format", klik "Video", lan banjur milih MOV utawa m4v.

metadata tagger for AVI

3 Owahi Video (Opsional)

Kadhangkala sing uga arep kanggo nggawe pribadhi video MKV iki. Iki tagger MKV metadata uga bisa mbantu kanggo nggawe iku. Nanging, yen ora arep nyunting, mung go ahead kanggo Langkah 4 kanggo mangerteni carane nambah metadata kanggo MKV.

Kanggo ngowahi video, monggo klik "Sunting" lambang ing video diimpor, banjur klik Trim, Nyetel, Efek, Watermark utawa Subtitle diowahi video miturut dhewe rasa. Yen sampeyan wareg karo karya, mung klik "OK" kanggo nyimpen.

metadata tagger for AVI

4 Tambah Metadata kanggo MKV

Pisanan sampeyan kudu klik lambang iki add metadatakanggo pop munggah metadata nambah jendhela, ngetik jeneng video MKV, banjur klik "Telusuri" kanggo njaluk metadata. Sawisé njupuk informasi metadata berkas MKV, mung klik "OK" kanggo nyimpen.

lookup for metadata

5 Play MKV ing Apple Piranti

Sawise kabeh wis rampung, klik mung "Convert" tombol ing ngisor antarmuka. Banjur video diowahi bakal nyelarasake kanggo iTunes. Kowé bakal weruh sing video MKV wis ditandhani karo tutup. Lan Alexa metadata, kayata aktor, direktur, komentar, description, bakal ditampilake.

Download win version Download mac version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top