Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Music > AC3 Panjenengan Audio File Broken ing OS x 10.8 Gunung singa? Mantun.

AC3 Panjenengan Audio File Broken ing OS x 10.8 Gunung singa? Mantun.

"Aku duwe Bunch file mkv lan saben wis audio AC3. Nalika aku wis mung nganyari OS sandi X Mountain Lion, lan katon kaya aku wis ilang swara (AC3 codec) ing Sangiran sandi. Apa masalah?"

-Marcell

Kaya wong ndhuwur, file audio AC3 Panjenengan bejat ing OS x 10.8 Gunung singa? Ya, audio AC3 maneh dianggo ing Mountain Lion! Dadi yen sampeyan muter file kaya MKV, AVI etc karo AC3 codec, sampeyan bakal teka tengen masalah sing padha kabeh file iki saiki bisu ing Sangiran karo Mountain Lion. Carane kanggo ndandani iku? Kene, Aku bakal nyedhiyani sampeyan karo rong cara doable kanggo mutusake masalah masalah iki.

AC3 Mountain Lion Solution Siji: Nggunakake VLC

avi video player for mac

Akeh kedhaftar Mac wis dikonfirmasi sing Mountain Lion ora bisa muter audio AC3 saka berkas MKV nggunakake QuickTime utawa Perian, nanging bisa main VLC media play. VLC iku aplikasi salib-platform lan seneng reputasi dhuwur antarane loro Mac lan Win kedhaftar. Bisa muter format audio / video meh kabeh populer. Apa liyane, iku isih dienggo ing Mountain Lion. Yen sampeyan bisa nindakake tanpa pamuter Apple Sangiran, please ora ragu-ragu kanggo nyoba VLC.

Njaluk media VLC saka situs VLC

AC3 Mountain Lion Solution Two: Convert AC3 kanggo muter maneh Gamelan ing Mountain Lion

"Ing singa gunung, AC3 ora didhukung. Iki tegese sing paling file .avi sandi ora muter maneh swara maneh ing iTunes amarga migunakake QuickTime. Kanggo kula, alternatif kaya VLC pamuter ora pilihan. Aku wis cukup wareg karo ngimpor video menyang iTunes. Dadi saran sapa carane njaluk swara AC3 apa maneh ing Sangiran ing Mountain Lion?

- Allissey

Ing kasus iki, sampeyan bisa nggunakake app pihak katelu pinter Ngonversi AC3 kanggo format kompatibel Mountain Lion. Wondershare Video Converter kanggo Mac wis gampang Ngonversi file audio AC3 (kalebu file video karo AC3 codec) kanggo video / audio format didhukung ing Mountain Lion. Kanthi cara iki, sampeyan bisa seneng file AC3 asli ing QuickTime utawa iTunes etc lancar. Lan langkah-langkah sing gampang banget, ditampilake minangka nderek:

Download Mac Version

Langkah 1: file Impor AC3 utawa file kaya MKV, AVI karo AC3 audio kanggo iki Mac Video Converter. Kanggo nindakake, sampeyan bisa langsung nyeret lan nyelehake menyang app iki.

  convert video for Mountain Lion

Langkah 2: Klik lambang format kanggo mbukak dhaptar format output. Kanggo file .ac3, sampeyan bisa milih MP3 minangka format output. Nanging, yen file diimpor file video kaya MKV utawa AVI, sampeyan kudu milih MP4 utawa m4v minangka format output.

Langkah 3: Cukup mencet "Convert" tombol kanggo miwiti konversi. Sawise konversi, muter file output karo QT asli. Sampeyan bakal nemokake ana alangan apa maneh.

Monggo nonton video tutorial.

Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top