Kabeh TOPICS

+

Sandiwara lan Ngonversi Panasonic AVCHD File

AVCHD, cendhak kanggo jangka Video Coding High Definition iku format adhedhasar file banget inovatif sing biasane digunakake ing muter rekaman digital lan muter video HD. AVCHD wis disaranake lan dikenali dening akeh kedhaftar saka bagean sing beda globe. Ing format video banget kualitas groundbreaking lan dhuwur digawe kanggo camcorders. Iku attuned karo kamera HD kaya Panasonic. AVCHD ndadekake nggunakake kertu memori Recordable, DVD, kertu memori non-dicopot, lan disk drive hard kanggo ngrekam video patut.

Yen sampeyan kagungan anyar utawa panganggo saka camcorder Panasonic, sampeyan bisa uga kudu pemikiran piye carane kanggo muter lan Ngonversi file AVCHD Panasonic ing komputer. Kapisan, sampeyan kudu ngerti iku banget prasaja. Tindakake pandhuan ing ngisor iki supaya sampeyan ngerti piye carane iku.

Part 1: sandiwara Panasonic AVCHD File karo Wondershare Player

Windows 7 native bisa ndhukung format kaya AVCHD, MTS, lan M2TS, nanging yen sampeyan lagi mlaku XP lan Vista OS ing komputer Windows, sampeyan kudu duwe tembelan arsip khusus sing bakal dasi M2TS utawa file MTS menyang komputer Windows Media Player. Yen ora, sampeyan bakal entuk pesen matur codec ora kang ketemu. Nanging ana bebaya minangka iku mokal kanggo tarik codec pihak katelu kasil menyang WMP tanpa gadhah sawetara jenis plugin.

Nanging yen sampeyan pengin kanggo muter wae file AVCHD ing komputer tanpa masalah, sampeyan bisa kanthi gampang muter nggunakake Wondershare Player. Download pamuter gratis lan sampeyan bisa muter video AVCHD lan jinis file ing.

Download Win Version Download Mac Version

Miwiti pamuter Wondershare lan bukak file video sing arep diputer. Ana rong cara kanggo muter file video AVCHD ing Wondershare Player:

Cara 1: Sawise ngetokake pamuter Wondershare, klik Open Gambar ... tombol ing tengah panel program, nemokake lokasi video sing arep kanggo muter, pilih Kanada, klik mbukak, lan video bakal kanthi otomatis muter.

Cara 2: Bukak pamuter Wondershare lan folder sumber ngendi video sing disimpen. Seret berkas AVCHD lan selehake ing panel pamuter Wondershare lan kanthi otomatis bakal muter.

mov player

Part 2: Carane Convert Panasonic AVCHD File Kanthi Wondershare Video Converter Ultimate

Minangka nyatakake ing bagean sadurungé saka artikel iki, sawetara Sistem operasi ora bisa ndhukung file AVCHD; Mulane, nindakake iku kanggo format sing playable ing sistem uga penting. Sampeyan bisa ngowahi file AVCHD nggunakake Wondershare Video Converter Ultimate . Kanggo mbantu karo, punika langkah dening langkah instruction carane Ngonversi file AVCHD Panasonic nggunakake Wondershare Video Converter Ultimate patut.

Langkah 1 Sambungake Panjenengan Panasonic Camcorder kanggo PC

Sambungake camcorder Panasonic menyang PC nggunakake kabel USB. Ngenteni sawetara detik nganti komputer maos piranti. Nalika Autoplay njedhul metu, iku tegese iku siap.

Langkah 2 Nyalin Gambar (s) saka Camcorder kanggo PC

Bab sabanjure kanggo nindakake iku kanggo nyalin file utawa file saka piranti lan nyimpen kanggo PC. Kiwa klik file tartamtu sing arep kanggo ngowahi lan klik salinan. Nggawe folder kanggo file utawa mung nyimpen iku nang endi wae sing disenengi.

Langkah 3 Bukak Wondershare Video Converter Ultimate lan Impor Gambar ing

Saiki sing file wis disalin menyang komputer, iku saiki wis siyap konversi. Miwiti Wondershare Video Converter Ultimate ing. Ngimpor file AVCHD sing arep dikonversi ke program. Sampeyan bisa nindakake iku kanthi ngeklik ing Bukak Gambar ... tombol ditemokaké ing tengah bagéan saka panel program. Goleki berkas banjur pilih lan klik mbukak. Cara alternatif kanggo ngimpor file punika kanthi nyeret iku saka folder sawijining sumber lan nempel ing panel program.

video converter pla main interface

Langkah 4 Pilih Format Output

Niat utama kanggo Ngonversi file menyang soko sing playable ing komputer. Saka pilihan Output Format ing sisih tengen jendhela program, milih format sing kompatibel karo sistem. Salah siji saka pilihanipun paling becik Berkas MOV. Saka pilihan pilih MOV.

output format

Langkah pilihan: Edit Video

Wondershare Video Converter Ultimate Ngijini sampeyan kanggo ngowahi video supaya kanggo nambah pengalaman offline. Kanggo nindakake iki, klik tombol Sunting ditemokaké ing mburi tengen file sing wis diimpor. Piranti lunak iki nduweni fitur editing dhasar sing ngijini sampeyan kanggo motong lan ngowahi video lan sampeyan uga bisa nambah efek, watermark, lan subtitles ing yen sing arep.

Langkah 5 Convert File ing

Iki bakal langkah final. Nalika kabeh katon apik wis, sing wis milih format output lan diowahi miturut pilihan, iku saiki wis siyap konversi. Klik tombol Convert dumunung ing pojok tengen ngisor jendela program. Konversi bakal miwiti, ngenteni bar geser kanggo kebak, sing nuduhake proses konversi. Sak iki wektu, sampeyan duwe pilihan saka pausing lan canceling konversi yen sampeyan arep.

conversion

Top