Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Convert SWF File Kanggo Playback On Piranti Mobile

Ngonversi SWF File Kanggo Playback On Piranti Mobile

Sayange, Flash player mobile wis mandhek dening Adobe. Sampeyan bisa maneh ndownload saka Google Play salah siji. Supaya kanggo ngundhuh, iku paling apik kanggo sampeyan kanggo maca menyang Community Adobe . Sampeyan isih bisa ngundhuh kanthi manual saka arsip. Sawise download, nyoba kanggo mbukak Flash-situs kanggo ndeleng yen sing dianggo utawa puter maneh karo ora masalah ing piranti seluler.

Yen ora, sampeyan bisa nyoba kanggo ngowahi iku liwat rate online SWF (Cara 1) utawa rate desktop (Cara 2) .

Cara 1: Online SWF Kombertidor

Sampeyan bisa nemokake rate online Handy ing ngisor iki kanggo Ngonversi file SWF kanggo puter maneh ing piranti seluler. Sampeyan salah siji bisa ngowahi iku menyang berkas MP4 kang luwih cocog kanggo layar cilik utawa jinis format sing didhukung dening ngowahi online pamilike.

Wigati: Sampeyan lagi mung diijini kanggo ngunggah lan Ngonversi file ing siji wektu lan kacepetan konversi gumantung ukuran file nyata uga sambungan Internet.

Wigati: Mung Klik kene kanggo njaluk Dhaftar Online Video Converters . Yen sampeyan mbutuhake fitur-fitur utawa opsi ekstra kanggo file, mangga dipriksa metu Cara 2: Desktop Kombertidor .

Cara 2: Desktop Kombertidor

Liyane saka ndhukung format output liyane, sampeyan bisa ngirit wektu nunggu konversi minangka Wondershare Video Converter Ultimate konversi support kumpulan. Mung Chuck ing kabeh file tinimbang nindakake wong siji. A rate desktop uga wis luwih dibangun ing fitur dibandhingake menyang rate online kayata pribadi editing uga setelan kanggo nggoleki-tune file.

Antarmuka cukup malah kanggo wiwitan kanggo bisa kanggo navigasi cara sing liwat pangguna-loropaken. Nanging, aku wis uga klebu pandhuan langkah-langkah dening-mung ing kasus, sampeyan kudu iku.  

Langkah 1: Convert Adhedhasar Piranti

  • Ngunggahaké berkas SWF Panjenengan,
  • Pilih jinis piranti saka Output Format (sampeyan kudu bisa nemokake piranti ing prasetel ing), Utawa pilih adhedhasar Favorite utawa Format ,
  • Klik Convert .

Wigati: Ana bakal bar proses ditampilake informasi sing suwene iku bakal njupuk kanggo ngowahi file.

upload avi videos

Langkah 2: Sunting File

  • Ngunggahaké berkas SWF Panjenengan,
  • Klik Sunting kanggo miwiti nyunting file,
  • Pilih jinis piranti saka Output Format (sampeyan kudu bisa nemokake piranti ing prasetel ing), Utawa pilih adhedhasar Favorite utawa Format ,
  • Klik Convert .

convert avi videos

Pilihan liyane: Burn File menyang DVD

  • Klik ing Burn tab,
  • Ngunggahaké berkas SWF Panjenengan,
  • (Opsional) Klik Sunting kanggo miwiti nyunting file,
  • Pilih pilihan saka menu saka ngganti Cithakan ,
  • Nyetel Quality lan rasio aspek ,
  • Klik Burn .

Wigati: Sampeyan uga bisa ngundhuh video saka online populer karo Wondershare Video Converter Ultimate. Mriksa metu Download tab ing penak.

convert avi videos

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top