Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Comparison Antarane A Desktop Lan Online file Kombertidor

Comparison Antarane A Desktop Lan file Kombertidor Online

Apa gadhah masalah nonton file media file ing telpon Android seluler piranti? Iku ora kasep kanggo sing éling sing aplikasi Flash mobile wis bener wis mandhek dening Adobe. Empu sampeyan bakal kudu salah siji ngundhuh Flash Player manual utawa nyoba kanggo Ngonversi file sadurunge puter maneh ing telpon Android seluler piranti.

Supaya kanggo ngundhuh Player Flash, iku dianjurake maca menyang Community Adobe . Sawise diinstal, cobanen mbukak Flash-situs kanggo ndeleng yen sing dianggo. Genti-genti, nyoba kanggo ngowahi iku liwat rate online file (Cara 1) utawa rate desktop (Cara 2) .

Cara 1: Online file Kombertidor

Ing cara sing luwih gampang metu kanggo ngowahi file file online. Kabeh sing perlu punika sambungan Internet. Wektu dibutuhake kanggo sambungan gumantung ukuran file uga kacepetan sambungan. Sampeyan bisa ngowahi file file karo siji sing ing List of Online Video Converters . Kabeh ngowahi file online kadhaptar uga bakal bisa Ngonversi file menyang nomer macem-macem format kanggo muter maneh ing Android seluler piranti. Utamané kanggo MP4 ing; iki luwih cocog kanggo ndeleng ing ukuran layar cilik.

Sampeyan bisa salah siji seret lan selehake kanggo ngunggah file (gumantung ing pilihan saka ngowahi online) utawa nelusuri saka folder lokal. Yen didhukung, sampeyan uga bisa nyalin lan nempel ing URL ing kothak upload. Sawisé iku, mung Ketik utawa klik ing Convert tombol.

Cara 2: Desktop Kombertidor

A rate desktop luwih becik nalika nerangake nindakake file media file ing perangan. Sampeyan mung bisa ngowahi file ing wektu karo ngowahi file online. Nanging, karo Wondershare Video Converter Ultimate , sampeyan bisa langsung upload minangka akeh file sing pengin. Ing sisih ndhuwur, sampeyan bakal bisa kanggo nindakake liyane karo file media kayata sawetara editing dhasar sadurunge konversi utawa diobong dhateng DVD.

Iku uga arang banget mbiyantu duwe prasetel format output dipasangake karo setelan sing paling apik. Antarmuka ayu durung pangguna-loropaken ndadekake iku malah luwih trep kanggo wong-wong kang wis tau digunakake lunak kuwi sadurunge, nanging isih durung bisa kanggo nindakake punapa mawon padha perlu.

Mung maca liwat pilihan beda-beda ing ngisor iki kanggo sawijining langkah-langkah dening-langkah.

Pilihan 1: Convert kanggo Android piranti spesifik

Tinimbang gadhah kanggo tokoh kang metu paling setelan utawa output format dianjurake kanggo telpon Android seluler piranti, sampeyan kabeh kudu nindakake iku milih adhedhasar piranti.

  • Seret lan selehake file file Panjenengan,
  • Pilih jinis piranti saka Output Format ,
  • Ngonversi .

upload avi videos

Pilihan 2: Editing File

Motong utawa ngowahi video Nanging sing arep, utawa malah menyang ombone saka nglamar efek tartamtu. Sampeyan uga bisa nglebokake subtitle external kanggo ngrampungake video.

  • Seret lan selehake file file Panjenengan,
  • Klik Sunting kanggo miwiti nyunting file,
  • Pilih jinis piranti saka Output Format ,
  • Ngonversi .

convert avi videos

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top