Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Desktop mungsuh Online AVI Kombertidor

Desktop mungsuh Online AVI Kombertidor

Malah sanadyan lan AVI wadhah muni dicokot outdated nanging isih banget populer amarga kualitas sing luwih dhuwur puter maneh uga ndeleng ing layar sing luwih gedhe. Yen sampeyan arep kanggo nransfer file video AVI kanggo telpon seluler utawa tablet kanggo muter maneh; iku paling apik kanggo duwe teken sakdurunge. Yen ora, sampeyan bisa mungkasi munggah karo kacepetan Rendering utawa puter maneh masalah alon banget.

Kang siji saka kontaner tradhisional; iku ora ngageti ing kabeh kanggo nggoleki sing paling pemain ndhukung puter maneh file video AVI. Iki kalebu Windows Media Player, Real Player, VLC lan akeh liyane. Nanging, iku isih banget gumantung ing video nyata lan codec audio kang bisa mengaruhi kompatibilitas sawijining.

Yen sampeyan are looking for cara beda ing nindakake video AVI, sampeyan mbok menawa bisa nyoba metu cara beda rinci ing ngisor iki; Cara 1: Liwat Konverter AVI online utawa; Cara 2: Desktop rate .

Cara 1: Online AVI Kombertidor

Nindakake file video AVI online luwih lugas lan kurang siluman. Ana ora dibutuhake instalasi nanging format output didhukung bisa cukup winates. Kacepetan konversi uga beda-beda gumantung miturut sambungan Internet. Priksa metu rincian liyane saka List of Online Video Converters .

Ana 3 opsi kanggo ngunggah file video:

Pilihan 1: Telusuri liwat Folder Local

Mung nemokake ngendi sing wis disimpen video AVI ing PC utawa laptop. Yen sampeyan wis disimpen externally ing hard drive, mung plug-in kabel USB lan banjur upload iku saka ing kono.

Wigati: Paling ngowahi online ngirim kurban sing pilihan uploading iki.

Pilihan 2: Nyalin lan Tempel URL

Langsung nyalin lan nempel URL video kanggo konversi. Iki nyimpen akèh wektu yen sampeyan kathah kanggo ngundhuh video AVI saka Camping streaming online.

Wigati: Gumantung ing ngowahi online, pilihan iki bisa uga ora kasedhiya.

Pilihan 3: Seret lan selehake file

Tinimbang gadhah kanggo browsing folder lokal, mung seret lan selehake file video.

Wigati: Gumantung ing ngowahi online, pilihan iki bisa uga ora kasedhiya.

Cara 2: Desktop Kombertidor

Yen rate online gagal utawa ora ndhukung jinis file output sing lagi looking for, sampeyan bakal mbokmenawa kudu rate desktop; ing Wondershare Video Converter Ultimate . Aja download piranti lunak sing dibutuhake utawa instalasi mungkasi kowé, merga kowé bakal njupuk akèh kabèh liyane ing bali kanggo sing sawetara menit ngenteni.

Similar to rate AVI online (ing Cara 1), sampeyan uga bisa upload file video dhateng program kanthi nelusur folder lokal, nyalin lan pasting URL utawa cepet seret lan selehake. Bentenipun utama antarane loro ngowahi iku kabeh opsi telu sing digawe kasedhiya ing Wondershare Video Converter Ultimate ing.

Mangga maca Langkah 1 lan 2 instruksi rincian carane sampeyan bisa ngowahi video AVI karo rate desktop. Langkah 3 kang pilihan gumantung kabutuhan video.

Langkah 1:

  • Nduweni seret lan selehake file video dhateng program;
  • Genti-genti, upload saka folder lokal utawa nyalin lan nempel URL video;
  • Klik ing Sunting yen sampeyan pengin nindakake sawetara editing ing video sadurunge konversi; utawa
  • Setelan yen sampeyan kudu nyetel setelan video kayata résolusi, pigura tingkat, tingkat dicokot lan sapiturute
  • Sing titik plus nggunakake Video Converter Ultimate minangka sawijining dibangun karo fitur editing dhasar. Saliyane iku, sampeyan uga bisa ngowahi video ing perangan karo nganti 30 kaping luwih cepet lan ZERO mundhut kualitas.

upload avi videos

Langkah 2:

  • Milih jinis file saka Output Format gulung 's menu mudhun;
  • A macem-macem ageng saka format output didhukung rapi kategorinipun menyang Favorite, Format lan Piranti; sing salah siji bisa pilih adhedhasar account utawa model piranti hotspot utawa jinis berkas tartamtu;
  • Klik Convert .

convert avi videos

Langkah 3:

Sampeyan bisa nemokake artikel iki mbiyantu carane Download Videos Online . Sawise download, sampeyan bisa milih kanggo salah siji Ngonversi menyang file format sing disenengi utawa diobong dhateng DVD.

download online videos

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top