Kabeh TOPICS

+

Carane Convert MP4 kanggo DivX

Yen sampeyan duwe akèh file MP4, sampeyan bisa uga pengin Ngonversi file MP4 file DivX. Alesan mbokmenawa utamané sing pengin kanggo muter file MP4 ing sawetara DivX piranti hardware certified®. Yen mengkono iku, sampeyan bisa waca Pandhuan mbiyantu ngisor iki carane Ngonversi MP4 kanggo DivX, supaya sampeyan bisa seneng film utawa video sing disimpen ing panggonan sing disenengi.

Bener, DivX iki codec video tinimbang format video. Dadi yen sampeyan nggunakake rate video biasa Ngonversi MP4 kanggo DivX, iku bakal banget troublesome sing Ngonversi file Dugi DivX amarga sampeyan ora bisa nemokake format DivX sing arep ing piranti lunak iki. Nanging, yen sampeyan nggunakake khusus lan kuat rate video kaya Wondershare Video Converter ( Video Converter kanggo Mac ), iku bakal amarga gampang banget. Langsung nawakake pilihan DivX, supaya sampeyan bisa milih karo siji klik kanggo nyetel format output. Ora mung operasi iku cukup gampang, nanging output video DivX isih tetep kualitas. Ok, saiki, mangga maca ing panuntun.

Download Win Version Download Mac Version

1 Impor MP4 video kanggo MP4 iki kanggo DivX rate

Kaping kabeh, sampeyan kudu mbukak program iki, banjur sampeyan bisa ngimpor MP4 video menyang sawijining Convert jendhela. Kanggo ngimpor video search, sampeyan salah siji mung klik mp4 to divx conversiontombol ing ndhuwur kiwa saka jendhela, utawa langsung seret lan selehake file target saka komputer iki program kang Convert jendhela.

mp4 to divx converter

2 Pilih DivX minangka format output

Saiki, sampeyan kudu milih DivX minangka format output. Sampeyan salah siji klik gambar format ing sisih tengen antarmuka utawa kenek dhaptar gulung-mudhun ing Output Format panel kanggo nindakake iki. Sawise sampeyan mlebu jendhela format output, sampeyan kudu pindhah menyang Format> Video> DivX pilihan.

convert mp4 to divx

3 Convert MP4 kanggo DivX

Ing langkah pungkasan, sampeyan mung kudu klik Convert tombol dumunung ing sudhut ngisor-tengen antarmuka. Banjur, MP4 gedhe kanggo DivX rate bakal nindakake konversi video karo kacepetan ultrafast lan kualitas dhuwur. Sampeyan bakal weruh bar ijo kang makili video proses konversi, supaya sampeyan bisa cetha ngerti suwene konversi bakal punika.

Wigati: Sampeyan bakal nemokake file diowahi bakal file AVI dienkode karo DivX, wiwit DivX iku bener codec video. Mangga ngaso njamin sing file output sing pancen gedhe-gedhe seng di pengeni Panjenengan.

mp4 to divx

Download Win Version Download Mac Version

Top