Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Mac > Carane Convert m4v ing Mac nggunakake Mac m4v Kombertidor (El Capitan klebu)

Carane Convert m4v ing Mac nggunakake Mac m4v Kombertidor (El Capitan klebu)

1. Carane muter file m4v ing Mac

Muter file m4v dilindhungi, komputer kudu sah (nggunakake iTunes) karo akun sing iki digunakake kanggo tuku video. File m4v dilindhungi bisa dikenali lan diputer dening pemain video liyane kanthi ngganti extension file saka .m4v kanggo .mp4. Sawise jeneng extension file, sampeyan bisa muter file anyar karo iTunes . Menapa malih, QuickTime pamuter iku platform apik kanggo kabeh kedhaftar Mac kanggo muter file video m4v. Kanggo pemain liyane sing ora ndhukung video m4v, sampeyan bisa ngowahi m4v ing Mac kanggo format kompatibel lan banjur muter video diowahi.

2. Apa kang m4v

M4V converter for mac,mac M4V converter,convert M4V on mac os xM4v iku salah siji saka format digunakake kanggo podcast video, adhedhasar codec digunakake dening QuickTime. Codec iki bagéan saka MPEG-4 , standar multimedia global lan standar iki ngenalaken kanggo nyedhiyani video podcast optimized kanggo video iPod. Ing tembung, m4v punika extension MPEG-4 file digunakake kanggo video sing diundhuh saka toko Apple iTunes; kalebu video music, episode TV, lan film full panjang; padha menyang berkas MP4, nanging bisa nyalin dilindhungi nggunakake Apple Fairplay DRM nglanggar hak cipta.

3. Best m4v Kombertidor kanggo Mac

Free Download m4v Video Converter kanggo Mac:

Download Mac Version Download Win Version

Carane kanggo ngowahi m4v ing Mac

M4v Kombertidor kanggo Mac ora mung program apik kanggo ngowahi video m4v akeh populer format kaya AVI, FLV, WMV, TS, MP4, 3GP, 3GP2, 3GPP, lan 3GPP2, QuickTime (MOV), MPG, m4v, Amandeep singh Mani singh, MKV lan KABIYESI , nanging uga ndhukung kanggo Ngonversi sing format file m4v. Lan iki Mac m4v Kombertidor utamané ndhukung HD Video kalebu AVCHD, MTS, Mod, MKV, WMV, AVI, TOD, TS, etc. Iku aplikasi gampang for everyone kanggo nggunakake wiwit ana mung telung langkah saka proses: nambah file video; Kaca-kaca sing video; miwiti kanggo ngowahi.

Sawise sampeyan nambah video menyang program, iku langkah paling menarik kanggo ngowahi video sing arep. Piranti lunak iki bisa ndhukung sing kanggo motong, potong lan nyetel video lan paramèter audio. Yen sampeyan arep kanggo milih klip favorit saka video, mung motong video sandi milih wektu wiwitan lan wektu pungkasan. Madhep supaya akeh klip video, ngene luwih nggawe kabeh iki dadi siji berkas kanthi milih pilihan nggabung dadi siji berkas. Menapa malih, sampeyan bisa nyetel padhang lan kahanan kang gawe jenuh video, kanggo nggawe wong koyone beda saka liyane. Nalika konversi iku liwat, sampeyan bisa kanthi gampang ngimpor video menyang iMovie kanggo editor luwih, utawa mung sijine video menyang pemain hotspot kaya iPod, iPhone, Apple TV, PSP, Zune, PDA / Pocket PC (kalebu BlackBerry), Creative Zen, Archos, pemain media Epson lan sel telpon. 

Wigati: Iki Mac Video Converter ora ndhukung dilindhungi DRM file m4v, IE file m4v tuku saka iTunes.

4. Carane rip DVD kanggo m4v kanggo Mac OS

Wiwit m4v iki format video misuwur digunakake dening akeh aplikasi Mac kaya iTunes, QuickTime lan iPod, iku umum kanggo Ngonversi file DVD kanggo sing format kanggo nggunakake luwih. DVD kanggo m4v rate video kanggo Mac wis dikembangaké uga mutusake masalah masalah ndhuwur. Apa liyane, iku uga aplikasi apik kanggo ngowahi DVD kanggo akeh format kaya AVI, WMV, TS, MP4, FLV, 3GP, 3GP2, 3GPP, 3GPP2, QuickTime, etc.

Download Mac Version Download Win Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top