Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Carane bisa aku Convert Kula HDV Video File Kanggo Editing?

Aku Bisa Convert Kula HDV Video File Kanggo Editing?

A video sing direkam utawa dijupuk ing camcorder HDV ndadékaké kanggo output file video M2T. Nanging, file video ora bisa tansah kompatibel kanggo nyunting ing editing lunak video liyane kayata iMovie, Final Cut utawa Windows Movie Maker (sanadyan website resmi ngandika yen jinis berkas wis didhukung). Yen sampeyan nggunakake sistem operasi Mac, sing paling bisa nyoba kanggo ngekspor HDV utawa file M2T nggunakake pamuter wis diinstal QuickTime.

Ing tingkat saka sukses, Nanging, ora dijamin amarga codec ora bisa dikenali dening Apple utawa kualitas file video Final bakal gagal kanggo manggon nganti pengarepan. Empu, sampeyan bisa uga pengin nyoba metu alternatif kayata Wondershare Video Converter Ultimate . Liyane saka kang bisa ngowahi HDV utawa M2T file kanggo jinis berkas disenengi, software uga intelligently ditambahaké codec file video kang kanthi otomatis sak suwene proses konversi. Video Converter Ultimate Uga kompatibel kanggo download dhateng PC operasi loro Windows lan Mac. Mangga maca liwat guide ing ngisor iki carane sampeyan bisa Ngonversi file video HDV ing PC operasi Windows.

Download Win VersionDownload Mac Version


1 Upload HDV file

Supaya ngundhuh versi nyoba Video Converter Ultimate kanggo Windows, mangga klik ing kene . Download lan instalasi proses mung bakal njupuk menit. Mung klik kaping pindho ing trabasan sing mentas digawe sing katon ing desktop kanggo miwiti Video Converter Ultimate sapisan instalasi wis rampung. Sawisé iku, sampeyan siap kanggo ngunggah minangka akeh file HDV sing kaya amarga program ndhukung konversi kumpulan karo nganti 30 kaping luwih cepet saka rate video normal karo ZERO mundhut kualitas.

burn copy multiplexed files

2 Ngonversi file HDV

Gumantung ing piranti lunak utawa program sing dienggo kanggo nggunakake kanggo editing luwih kang, sampeyan bisa kanthi gampang pilih format file video didhukung saka Output Format  kanthi favorit, format utawa jinis piranti. Ing Video Converter Ultimate nawakake pilihan luwih akeh saka format output sing cocog karo meh sembarang perangkat lunak utawa piranti. Cukup klik ing  Convert  kanggo miwiti proses konversi. Sampeyan bakal bisa ndeleng kemajuan konversi uga wektu isih dibutuhake sadurunge iku wis rampung.

burn copy multiplexed files

3 Download video online

Liyane saka kang bisa kanggo Ngonversi file HDV Panjenengan, Video Converter Ultimate uga ngijini sampeyan kanggo ngundhuh video online, kanggo Kayata saka YouTube, Vevo lan Vimeo. Langsung nelusuri, muter lan download clip favorit saka browser utawa mung nyalin lan nempel URL video. Ngonversi video diundhuh enggal lan nransfer kanggo akses offline ing telpon seluler utawa piranti hotspot liyane. Sampeyan bakal tau mbukak metu saka hiburan!

burn copy multiplexed files

Download Win VersionDownload Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top