Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Mac > Free Studio Mac: Convert Video / Audio / DVD, Burn / Copy DVD, Download Video

Free Studio Mac: Convert Video / Audio / DVD, Burn / Copy DVD, Download Video

Free Studio iki kabeh ing-siji DVD lan video toolkit gedhe sing bisa digunakake kanggo ngowahi video, audio, DVD, malah foto, download video saka YouTube, ngobong DVD, lan layar Njupuk, etc. Nanging ing Mac, pangembang, DVDVideoSoft, ora berkembang versi Mac. Yen sampeyan pengin Studio Free kanggo Mac, sampeyan bisa nggunakake program lunak gedhe padha wae. Wondershare Video Converter Ultimate for Mac pilihan apik sampeyan. Iku dikempalken karo meh kabeh fitur iki kajaba digunakake minangka rate foto lan recorder layar. Mesti wae, iku uga bakal menehi sawetara fitur ekstra. Umpamane, ngedit video, nyalin DVD, download video online saka paling Camping, ora mung YouTube.

Iki pinter Free Studio kanggo alternatif Mac dadi suta sing bisa Master fungsi iki cepet sanget. Saiki, aku utamané bakal nuduhake sampeyan operasi ing telung bagean.

Download Mac Version

Part 1: Free Studio Mac - Pripun Caranipun Ngonversi audio, video lan DVD

Program iki ndhukung persil saka file multimedia, kalebu audio, video, DVD (DVD disc, DVD Folder, ISO, .dvdmedia), malah langsung ngijini sampeyan ngimpor file saka piranti camcorder (Cukup klik kene kanggo ngerti liyane babagan spek tech sawijining.) Nalika sampeyan nyeret lan nyelehake file sing arep menyang iki program kang panel konversi, sampeyan kudu milih format output (audio utawa video) utawa piranti sing arep kanggo muter ing. Banjur, klik mung Convert tombol Ngonversi file. Ing pungkasan, nemokake file output kanggo rasa seneng.

dvdvideosoft free studio mac

Wigati: Sadurunge konversi, sampeyan bisa milih kanggo ngowahi video, ngomong, Cut, potong, muter, dados setunggal, nambah watermark lan subtitle, nyetel volume video, padhange, kontras, kahanan kang gawe jenuh, lan sapiturute Cukup klik Edit kanggo njaluk opsi iki.

Part 2: Free Studio Mac - Carane kanggo ngobong / nyalin DVDs

Sawise sampeyan miwiti iki Free Studio kanggo piranti lunak alternatif Mac, langsung ketik Mississauga ing Burn antarmuka. Banjur, sampeyan ngimpor file video kanthi seret-n-gulung. Mbukak dhaptar pop-up ing ngisor antarmuka kanggo milih DVD menu cithakan kanggo DVD Panjenengan. Pilih rasio jatah, lan banjur masang DVD disc kothong (DVD5 utawa DVD9), ing pungkasan, klik diobong tombol ing pojok tengen ngisor.

free studio mac

Wigati: Yen sampeyan obah ing "Copy" tugas tinimbang "Burn" ing sudhut kiwa ndhuwur antarmuka, sampeyan bisa nyalin DVD ing program iki.

Part 3: Free Studio Mac - download video saka paling Camping

Mencet Download tab ing ndhuwur ketik Mississauga ing antarmuka download, ngetik situs enggo bareng video sing arep kaya youtube.com ing dibangun ing browser, lan banjur nemokake video favorit sawijining. Sanalika sampeyan muter video online, Free Studio kanggo Mac lunak alternatif bakal ndeteksi karo "Download" lambang ing sudhut tengen ndhuwur video. Cukup klik kanggo miwiti ngundhuh video.

free studio for mac

Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top