Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Mac > Carane Convert FLAC kanggo Monggo ing Mac OS X (El Capitan klebu)

Carane Convert FLAC kanggo Monggo ing Mac OS X (El Capitan klebu)

Ana program wae kanggo kula kanggo Ngonversi file FLAC file WAV, aku bisa ngobong wong-wong mau kanggo CD tanpa rusak kualitas? Aku ngerti FLAC punika lossless lan aku pengin tetep efek audio asli. Program apa bisa bantuan?

Aku duwe file ing FLAC aku ate ngimpor menyang iTunes. Nganggo Mac OS. Aku bisa ngowahi iku menyang format lossless sing iTunes ndhukung (Monggo)? Ana app wae apa iki?

Mungkin sing arep Ngonversi FLAC kanggo Monggo ing Mac, salah siji kanggo kobong CD utawa ngimpor kanggo iTunes. Uga, iku ora angel Ngonversi FLAC kanggo WAC ing Mac OS X bener. Artikel iki bakal nuduhake sampeyan carane rampung tugas ing Mac (El Capitan klebu) ing 3 langkah-langkah prasaja.

Nindakake FLAC kanggo Monggo Mac, alat dienggo perlu kanggo sampeyan. Sampeyan bisa nggunakake pinter Kombertidor Audio kanggo Mac dianjurake ing artikel iki. FLAC iki cerdas kanggo Monggo rate Mac ndadekake gampang Ngonversi FLAC kanggo Monggo ing Mac meh karo kualitas audio asli. Apa liyane, iku ndhukung konversi kumpulan lan ngowahi perangan kasebut berkas FLAC kanggo WAV.

Sadurunge konversi, sampeyan perlu kanggo ngundhuh lan nginstal app iki. Ana rong versi program. Sampeyan bisa milih versi tengen mung miturut prosesor Mac. Sawisé iku, mung miwiti kanggo njaluk panjenengan miwiti.

Download Mac Version Download Win Version

Langkah 1: file Impor FLAC kanggo Mac FLAC iki kanggo Monggo rate

Klik ing tombol + kanggo milih lan file mbukak FLAC saka driver disk Mac, utawa langsung seret siji utawa saperangan file FLAC menyang jendhela program.

 Mac FLAC to WAV

Langkah 2: Pilih Monggo minangka format output

Pilih format sing ate Ngonversi file FLAC kanggo, ing item garis kanggo berkas audio, sampeyan bisa klik pindho munggah-panah ing ngisor panel iki program kanggo mbukak panel output. Sawisé iku, mindhah kursor mouse kanggo Audio "Kategori banjur pilih Monggo minangka format output.

 FLAC to WAV converter Mac

Wigati: Arep kanggo motong klip audio audio kanggo dawa sing arep utawa Cut mati bayangan? Yen mengkono iku, sampeyan bisa nggunakake fungsi editing app iki kanthi ngeklik ing "Edit" tombol liyane saben klip video.

Langkah 3: Convert FLAC kanggo Monggo ing Mac OS X

Kenek Ngonversi kanggo miwiti nindakake FLAC kanggo Monggo ing Mac OS X. Iku ok. Sampeyan bisa mbukak ing latar mburi supaya iku nglakoni bab liyane. Nalika konversi wis rampung, sampeyan bakal sok dong mirsani ing lambang app ing dock punika ngantem.

Nalika sampeyan njaluk file .wav, sampeyan bisa miwiti kanggo ngimpor menyang iTunes utawa diobong kanggo CD.

FLAC vs WAC

FLAC - (Free Lossless Audio Code) iku sawijining codec mbukak sing losslessly compresses audio digital, meaning ukuran file wis suda tanpa njabut wae saka data audio asli. File FLAC ora bisa didhukung dening Apple iTunes lan iOS piranti kaya iPod etc.

Monggo - format file audio digital standar digunakake kanggo nyimpen data ombak; format standar digunakake kanggo audio CD uga. Iku didhukung dening iTunes.

Download Mac Version Download Win Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top