Kabeh TOPICS

+

Carane Convert FLAC kanggo iTunes ing Mac (Yosemite klebu)

Sing sing looking for solusi efektif kanggo ngowahi FLAC kanggo iTunes ing Mac OS X, supaya sampeyan bisa ngumpulake lan muter isi audio FLAC kompatibel ing iTunes? Katon ora luwih. Artikel iki describes ing rincian carane kanggo mutusake masalah Jeksa Agung bisa ngetokake kompatibel supaya sampeyan bisa muter iTunes FLAC ing Mac OS X (10.8 Gunung singa klebu) tanpa alangan wae.

Page, alternatif seng di pengeni kanggo plugin iTunes FLAC perlu. Kaya kang kita mangerteni, iTunes ora bisa ngenali FLAC file audio. Supaya sampeyan kudu nggunakake rate Audio alat Mac kanggo Ngonversi file FLAC kanggo format iTunes-loropaken kaya mp3. Elinga yen sampeyan bisa milih MP3 minangka format output kene, utamané amarga kompatibilitas sawijining luwih akeh. Sawise konversi iTunes FLAC, sing kasil bisa ngimpor FLAC kanggo iTunes ing Mac kanggo nggunakake sembarang.

Part 1: Njaluk Best & Professional FLAC kanggo iTunes Kombertidor

Wondershare Video Converter Ultimate

  • Best FLAC rate: Sampeyan bisa nggunakake aplikasi iku kanggo ngowahi FLAC kanggo format didhukung dening iTunes kaya MP3 utawa AAC. Uga ndhukung kabeh format video panas, kalebu MP4, AVI, MKV, MOV, FLV lan liyane.
  • Output kualitas dhuwur: Sampeyan bisa njaluk kualitas output dhuwur tanpa lossing kualitas file asli.
  • Nelpon Konversi cepet: 30 X kacepetan konversi wis kabukti luwih cepet saka kabeh saingan.
  • Editor video gedhe: Sampeyan bisa nggunakake aplikasi iku kanggo ngowahi audio lan video karo fungsi editing klasik kaya trimming, nugel, puteran, gabung utawa nambah efek, lan liyane.
  • Diobong video kanggo DVD: Iku alat sampurna kanggo sampeyan kanggo ngobong audio lan video ing format wae kanggo DVD, nggawe DVD profesional karo macem-macem menu DVD Cithakan ..
  • Great video ngundhuh: Sampeyan bisa njupuk alat iki kanggo ngundhuh musik lan video saka YouTube, Facebook, Vemo lan Camping enggo bareng video liyane.

Download Win Version Download Mac Version

Carane Ngimpor file FLAC kanggo FLAC iki kanggo iTunes rate kanggo Mac

1. Impor DivX utawa Xvid file kanggo program

Kanggo ngimpor file FLAC kanggo app iki, sampeyan bisa pindhah menyang "> Tambah Media Files" saka menu utama kanggo nelusur hard disk kanggo pilih file FLAC. Uga, sampeyan bisa langsung seret siji utawa saperangan file FLAC menyang piranti lunak.

Download win version Download mac version

convert flac itunes mac (Mountain Lion supported)

2. Pilih format iTunes-loropaken kaya MP3 minangka format output

Klik kaping pindho munggah-panah ing ngisor panel iki program, lan banjur pindhah menyang Audio> "MP3". Ing wektu iki, sampeyan uga bisa nyetel direktori output, supaya sampeyan bisa njaluk file output sanalika konversi wis rampung. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu klik Output ing sisih kiwa ngisor jendhela program kanggo nemtokake folder output.

import flac to itunes mac mountain lion

3. Convert FLAC kanggo iTunes Mac OS X (Mountain Lion didhukung)

Pencèten tombol Convert kanggo nindakake konversi FLAC iTunes irit ing Mac OS X. proses bakal njupuk sawetara wektu, kang gumantung utamané ing ukuran kabeh file FLAC diimpor lan kinerja komputer Mac.

Saiki, sampeyan bisa nemen muter FLAC ing iTunes ing Mac. Mung nyeret lan nyelehake file output (file .mp3) saka output folder kanggo iTunes perpustakaan musik. Kanthi cara iki, sampeyan bakal nemokake sampeyan bisa ngimpor isi media FLAC kanggo iTunes tanpa watesan sembarang.

Download win version Download mac version

Part 2: Free FLAC kanggo iTunes Kombertidor

# 1. FLAC Free kanggo iTunes Converter: Wondershare Video Converter Free

Iku FLAC free lengkap iTunes rate, editor lan ngundhuh. Sampeyan bisa nggunakake aplikasi iku kanggo ngowahi FLAC kanggo iTunes, suntingan file FLAC lan game musik favorit online.

Pro: 100% FLAC free kanggo itune rate, gampang kanggo antarmuka pengguna pengguna

Cons:
1. Ing diowahi kualitas file bisa uga bakal kelangan.
2. Dibandhingake karo Video Converter Ultimate kang dianggo ing 30x kacepetan cepet, app iki ora bisa cepet kaya iku.
3. Iki FLAC free kanggo iTunes rate ora bisa supaya diobong video kanggo DVD.

Download win version Download mac version


free video converter

Part 3: FLAC Online kanggo iTunes Kombertidor

Sampeyan bisa nggunakake online rate video free ngisor iki. Iku ngowahi video kanggo format meh wae.

Top