Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Mac > sandiwara, Convert, lan Sunting FLAC File ing Mac OS X (Yosemite klebu)

Sandiwara, Convert, lan Sunting FLAC File ing Mac OS X (Yosemite klebu)

1. Carane muter file FLAC ing Mac kanggo free

Apa kowe ngerti carane kanggo muter file FLAC ing Mac OS X (Mac OS X 10.11 (El Capitan), 10,10, 10.9 klebu)? Wiwit FLAC ora didhukung dening QuickTime, supaya sampeyan bakal nemokake iku hard kanggo muter ing pamuter resmi Apple. Nanging sampeyan bisa nggunakake FLAC pamuter becik Mac kanggo muter file audio. Sing VLC pamuter media , kang pamuter paling kuat kanggo loro Mac lan Windows kedhaftar kanggo muter meh kabeh populer format. Yen sampeyan njaluk digunakake kanggo nggunakake pamuter dhewe sing ora ndhukung file FLAC, sampeyan bisa nggunakake kuat FLAC rate Mac kanggo Ngonversi file FLAC kanggo format kompatibel karo pamuter favorit. Kanthi bantuan saka FLAC berkas iki rate, muter file FLAC ing Mac (utawa ing QuickTime) ora angel wae liyane.

2. Carane Ngonversi file FLAC karo FLAC rate kanggo Mac

Arep Ngonversi file FLAC ing Mac? A pinter file FLAC rate indispensable kanggo sampeyan. Paling FLAC rate Mac ngijini sampeyan kanggo Ngonversi file FLAC akeh format audio kaya MP3, Monggo, AAC, M4A, AIFF etc cepet lan gampang, malah format lossless Apple.

Download Mac Version Download Win Version

Minangka penyayang pemain hotspot populer kaya iPod, iPhone, iPad, iku biasane kamungkinan kanggo kita Ngonversi FLAC Mac kanggo piranti supaya kita bisa muter file FLAC kapan lan ing ngendi wae. Ing wektu iki, iki rate Mac FLAC (Mountain Lion didhukung) bisa dadi pilihan paling apik, nindakake FLAC kanggo iTunes, iPod, iPad, iPhone tanpa mundhut kualitas audio. Proses banget prasaja, mung sawetara klik.

how to open flac files

Didhukung Mac OS: Mac OS X 10.11 (El Capitan), 10,10, 10.9, 10.8, 10.7, 10.6
2. Mac Pro, unibody Macbook, Mac Mini, MacBook, MacBook Pro, MacBook Air, iMac lan PC karo Mac OS X.

3. Carane kanggo motong, Cut, file sunting FLAC ing Mac OS X

Iki intuisi FLAC Kombertidor Mac bisa uga dipigunakaké minangka editor FLAC apik. Yen sampeyan arep kanggo motong, Cut file FLAC dadi sawetara klip-ukuran cilik, lan gabungno klip Wanted menyang siji amba, sampeyan bisa nggunakake aplikasi iku kanggo ngowahi file FLAC miturut perlu. 

Enggo bareng kawruh apa file FLAC

FLAC, cendhak kanggo Free Lossless Audio codec, punika format file audio lossless, meaning audio ingkang dipun teken tanpa mundhut data Alexa nanging ukuran file wis suda kanggo 50-60% saka ukuran asli. Dadi fitur ukuran berkas dhuwur lan kualitas dhuwur. FLAC ora format becik kanggo muter utawa nyimpen ing Mac OS X. Iku ora bisa diputer ing iTunes utawa piranti hotspot QuickTime, Apple kaya iPod, iPad lan iPhone.

Download Mac Version Download Win Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top