Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Recommended Software Convert Lan MKV Gambar

Software Recommended Kanggo Convert Lan MKV Gambar

Malah sanadyan file MKV banget padha menyang AVI, nanging bisa ngemot sawetara luwih akeh saka codec (utamané sing gedhe-gedhe saya populer kayata H.264, AAC lan Vorbis). Iku uga cepet entuk popularitas minangka salah siji saka format umum utawa standar sing multimedia file. Nanging, iku cukup angel golek pemain sing bisa kanggo puter maneh isi ing file MKV, aken piyambak piranti hotspot kita. Dadi, iku ora surprise ing kabeh yen sampeyan wis dijaluk lan pesen kesalahan ing usaha kanggo ngunggahaké file MKV.

Sampeyan bakal kudu Ngonversi file MKV sadurunge sing, nanging apa bakal pilihan sing paling apik sanadyan? Apa sampeyan ngowahi online utawa liwat rate desktop? Mriksa metu List of Online Video Converters dhuwur. Yen sampeyan lagi looking for liyane, cobanen metu Wondershare Video Converter Ultimate . Iku sing kompatibel kanggo download ing loro sistem operasi Windows lan Mac.

Mung maca liwat langkah-langkah dening-guide ing carane sampeyan bisa Ngonversi file MKV supaya kompatibel kanggo muter maneh karo pilihan saka piranti hotspot.

Download Win VersionDownload Mac Version

Mung tindakake langkah ing ngisor iki kanggo ngowahi utawa malah ngowahi video sadurunge diunggahaké dhateng YouTube.


1 Impor utawa ngunggah file

Sampeyan bisa salah siji klik ing + Tambah File (by browsing liwat folder lokal) utawa seret lan selehake file langsung dhateng antarmuka utama. File diunggah bakal rapi diatur lan dibandhingke munggah ing ndhuwur saben liyane.

convert mkv files

Fitur Tambahan : Sampeyan uga bisa milih kanggo Amot DVD yen sampeyan pengin nggawe salinan serep (salah siji softcopy utawa hardcopy) utawa diobong file dhateng DVD. Ana uga kathah Cithakan dibangun ing supaya sampeyan bisa nggawe menu dhewe.  

2 Sunting file

Iku Sejatine pilihan Ultimate antarane ngowahi video kasedhiya! Liyane saka kang bisa kanggo Ngonversi file, sampeyan bisa nyalin utawa diobong DVDs. Apa liyane? Ana editor video dibangun ing kanggo penak. Cukup klik ing Sunting kanggo ngowahi, motong utawa nindakake apa wae sing perlu kanggo video sadurunge konversi.

convert mkv

3 Pilih format output

Format output didhukung dikategorikaké menyang Favorite , Format lan Piranti . Sampeyan bisa gampang nelusuri liwat lan pilih format output sing arep. Kayata; sampeyan bisa milih account lan model saka piranti hotspot langsung minangka ditampilake ing gambar ing ngisor iki.

select output format

4 Setel setelan

Setelan bakal otomatis disetel kanggo gawan kang dianjurake kanggo file. Nanging, sampeyan uga bisa nyetel telpon kanthi manual kanthi ngeklik ing Setelan . Sampeyan bisa kanthi manual ngganti paramèter kanggo cocog file. Sawise rampung, klik Convert ! Nompo file diowahi yen pesen completion njedhul munggah ing layar.

adjust settings

Wigati : Ana sing tambahan Download tab ing ndhuwur antarmuka utama ngendi sampeyan bisa ngundhuh klip favorit saka streaming online.

Download Win VersionDownload Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top