Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Recommended Mula Video Kindle Fire

Recommended Video Mula Kanggo Kindle Fire

Mangga njupuk cathetan sing Amazon wis mung dibukak upgrade saka sistem operasi Fire kanggo geni OS 3.1 kang wis integrasi luwih apik kanggo Goodreads sawijining. Aja lali kanggo upgrade OS lan nyoba metu layar kapindho anyar kang padha kaca Chromecast kang isi TV.

Nduweni bangga saka Kindle Fire saiki bisa stream video lan nuduhake TV saka tablet sing tengen dhateng TV! Nanging, sampeyan isih bakal kudu pindho dipriksa ing format utawa jinis file video supaya iku kompatibel dadi puter maneh ing Kindle Fire sadurunge nggunakake layar kapindho. Kita wis ditulis artikel iki kanggo ngirit wektu ing nggoleki iku siji.

Part 1: Didhukung Mula Gambar kanggo Kindle Fire

Ringkesan format file didhukung minangka kapacak ing ngisor iki:

Video File:

3GP, 3G2, MP4, m4v, webm lan MKV

File Audio:

AAC, AMR lan Vorbis

Priksa metu kanggo rincian liyane tengen kene .

Part 2: Setting Video Best kanggo Kindle Fire

Setelan paling apik kanggo puter maneh file video ing Kindle Fire kanggo nyimpen ing MP4 wadhah karo setelan kasebut ing ngisor iki:

Setelan Video

  • Encoder: H264
  • Resolusi: 1024 * 600
  • Pigura Rate: 30 fps
  • Bit Rate: kbps 1500

Setelan Audio

  • Encoder: AAC
  • Channel: Stereo
  • Sample Rate: 48000Hz
  • Bit Rate: 128 kbps

Minangka kadhaptar metu ing Part 1, sampeyan mung bisa puter maneh pilihan winates file video ing Kindle Fire. Nanging, sampeyan bakal bisa kanggo nonton luwih (IE AVI, KABIYESI, MOV, WMV, RMVB lan sapiturute) yen sampeyan wis mutusaké kanggo ngowahi file sing saiki ora kompatibel, karo Wondershare Video Converter Ultimate .

Nanging ndhukung nganti 150 macem-macem format uga nggawe lan kobong DVDs . Iku nemu malah luwih apik yen sampeyan uga bisa ngundhuh video favorit utawa ngrekam nuduhake TV favorit saka online Situs streaming populer.

Part 3: Preset Setelan Video Kindle Fire

Sanadyan iku ora angel kanggo teka tengen rate video sapunika, iku cukup tantangan arep siji nengen sing bakal bisa gawe marem kabutuhan video. Utamané siji sing bisa ngowahi nganti 30x luwih cepet karo kualitas lossless uga minangka antarmuka ayu durung pangguna-loropaken.

Tinimbang takon pengguna kanggo pindhah liwat kabeh musuhan gadhah kanggo input Setelan video piyambak, ana sing dibangun ing prasetel kanggo pilihan saka piranti lan model ing pucuk driji.

Mung seret lan selehake file dhateng antarmuka lan banjur owahi yen sampeyan pengin (IE Potong, potong, muter lan sapiturute) sadurunge milih Panjenengan Format Output saka prasetel dhuwur.  

kindle fire

Bebas bae kanggo ninggalake pesen utawa njaluk ing tutul karo kita Support tim 's kanggo pitakon liyane. Kita bakal luwih seneng krungu saka sampeyan.

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top