Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Mac > Carane Convert AMR kanggo MP3 ing Mac OS X (El Capitan klebu)

Carane Convert AMR kanggo MP3 ing Mac OS X (El Capitan klebu)

1. Apa AMR?

Apa AMR? AMR stands for adaptif Multi-Rate codec audio, lan data komprèsi audio kanggo wicara werna. Lan iku uga format file kanggo ngrekam wicara manungsa lan swara karo codec AMR. Akeh telpon seluler modern, utamané sel telpon Ericsson 3G nggunakake file format AMR kanggo ngrekam pesen ngandika. Kajaba sawetara aplikasi kaya Apple QuickTime lan RealPlayer, paling pemain ora bisa kokwaca file AMR. Supaya muter file AMR liyane bebas, iku apike kanggo nambah kompatibilitas déning nindakake AMR kanggo MP3.

2. Carane ngowahi AMR kanggo MP3 ing Mac OS X

Yen sampeyan wis disimpen sawetara rekaman audio ing file AMR lan arep ngowahi AMR kanggo MP3 Mac kanggo panggunaan luwih akeh, ana alat gampang kanggo nggunakake kanggo sampeyan nindakake Mac AMR konversi MP3. Artikel iki kene menehi sampeyan karo becik AMR kanggo MP3 rate Mac (El Capitan didhukung). Wis rong versi: versi Intel lan versi PowerPC. Mung pilih versi nengen kanggo prosesor Mac. Dipriksa prosesor, sampeyan bisa klik Apple "lambang saka menu utama, banjur pilih About iki Mac" pilihan.

Download Mac Version Download Win Version

Saiki, mung tindakake pandhuan kanggo ngowahi AMR kanggo MP3 ing Mac OS X langkah dening langkah. Proses banget prasaja, mung sawetara klik.

Langkah 1: Ngimpor file AMR kanggo AMR iki kanggo MP3 rate Mac

Sampeyan kudu rong cara alternatif kanggo mbukak file AMR kanggo AMR iki kanggo MP3 rate for Mac.

  • • Yen sampeyan nemokake file AMR disimpen ing Mac, sampeyan bisa langsung nyeret lan nyelehake menyang program iki.
  • • Pindhah menyang berkas "> Impor"> Tambah Audio File "kanggo nelusur hard disk komputer lan pilih file AMR kanggo diimpor.

 how to convert amr to mp3 on mac (El Capitan supported)

Langkah 2: Pilih MP3 ing jendhela format output

Klik kaping pindho munggah-panah ing ngisor panel iki program kang, banjur pilih MP3 minangka format output ing Umum Audio "kategori.

 mac amr to mp3 (Mountain Lion included)

Wigati: Kadang, sing arep kanggo ngowahi file audio asli. Kayata, sampeyan mung kudu Cut mati sawetara klip bayangan, utawa nggabung loro klip AMR bebarengan etc. Sampeyan uga bisa nindakake iki jobs nyunting ing app iki.

Langkah 3: Mulai AMR konversi MP3 ing Mac OS X (El Capitan klebu)

Ing sudhut tengen ngisor antarmuka utama app iki, sampeyan bisa klik tombol Convert kanggo miwiti AMR konversi MP3 ing Mac. Nalika konversi wis rampung, sampeyan bisa njaluk file MP3 karo isi audio padha digital. Yen sampeyan nemokake iku hard kanggo nggoleki file output ing Mac, sampeyan bisa ngeset folder output dening dhewe. Kanggo nindakake, mung klik Output ing sisih kiwa ngisor jendhela program kanggo nemtokake folder output.

Download Mac Version Download Win Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top