Kabeh TOPICS

+

Carane Ndandani A Iphone Disabled

Yen ora duwe kabisan temenan discarding utawa njupuk panggantos kanggo soko, banjur sing ora bakal disebut solusi sing tepat. iPhone teka karo pesawat dhewe masalah sing asring gawé wong dipatèni. Akeh kedhaftar wis ngeluh saka garis abang nampilake ing layar ngarep utawa telpon pembekuan rampung nganti dipateni. Kabeh iki indikasi saka cacat iPhone looming gedhe. Ing kasunyatan, sing ora kabeh. Sandhi salah utawa specifications kamera ical salah uga tiba ing kategori iPhone dipatèni.

Pass kode entri masalah

Mbenakake iPhone sing dipatèni punika relatif gampang. Iku penting kanggo ngerti kode pass langkah keamanan supaya sampeyan bisa nguripake nang piranti kanggo suing iku. Saiki yen kode pass salah mlebu 6 kaping consecutively, banjur kunci peralatan dhewe kanthi otomatis lan ngalangi pengguna saka ngetik wae usaha kode pass anyar.

 Sampeyan bisa ndandani Jeksa Agung bisa ngetokake iki nggunakake tips ing ngisor iki:

  • Mulihake piranti saka serep. Apa sing, nyambungake piranti karo komputer sing wis nyelarasake. Tindakake pandhuan kaparingaken onscreen lan ing sawetara menit, piranti dianggo nggoleki.
  • Ing kasus, sing mbuktikake ora ono guno, utawa prakara sing durung nyelarasake piranti, banjur nyoba Mode Recovery.
  • Iku kamungkinan sing salah siji langkah iki bakal bisa nanging yen ora, cobanen mode DFU. Iki versi luwih jembar saka Recovery Mode.
  • Yen ana ora sembarang komputer karo sampeyan, cobanen sawetara piranti liyane iOS lan yen mengkono dadi piranti iCloud aktif sing dipatèni banget, banjur pilihan saiki. Nggunakake saiki 'Golek iPhone' app bisa digawe saka kanggo nemokake piranti supaya minangka kanggo mbusak kabeh data ing. Nanging, priksa manawa sampeyan duwe data sing wis digawe serepe.

Mbenakake Jeksa Agung bisa ngetokake

Saenipun, ana rong cara kang mbenakake fitur keamanan ing iPhone. Ing kasus, sampeyan wis ora nyelarasake telpon karo iTunes sadurunge, Recovery lan bukak kunci proses kudu dikenal. Coba lan instal app iTunes yen ora saiki karo sampeyan. Sawise nyambungake iPhone karo komputer, iTunes kanthi otomatis urip lan nggawe serep kabeh informasi ing telpon. Kaping pisanan, sampeyan bisa nemokake pesen kaya 'Batal' utawa 'Coba Maneh' muncul nanging terus tombol daya lan tombol ngarep bebarengan. Yen logo katon, banjur culake tombol daya nalika meksa nindakake perkara tombol ngarep. Iku mung sawise sawetara wektu sing lambang bakal kontrol lan sampeyan bisa nyambung piranti kanggo iTunes. Pesen bakal mbukak sakcepete ing komputer kanggo negara sing telpon ing mode kuwarasan lan disambungake. Saiki sampeyan bisa mulihake piranti saka serep.

Ing ngono sampeyan wis disambungake piranti kanggo iTunes sadurunge, banjur ana ora akeh saka masalah. Sambungake kabel data USB karo komputer lan iPhone kanggo miwiti iTunes. Panyelarasan munggah informasi mung bakal kelakon sakwise program iku liwat. Saiki iku gumantung rampung ing versi sistem operasi sing lagi mbukak bebarengan karo sawetara specifications liyane yen ana apa perlu kanggo ngetik kode pass utawa ora. Saiki yen logo Apple katon, tombol daya bisa dirilis nalika driji katahan mudhun ing tombol ngarep. Yen sampeyan pengin kanggo mulihake iPhone bali kanggo setelan pabrik utawa nginstal bali munggah Alexa dhateng piranti, iku rampung gumantung ing pilihan. Mung pilih 'dipulihake serep' pilihan lan ngidini informasi kanggo njaluk diinstal bali menyang iPhone.

Top