Kabeh TOPICS

+

Carane kanggo persiyapan lan Gunakake Chromecast

Kanthi jumlah akeh banget piranti seluler karo multimedia kabisan, bakal teka minangka ana surprise sing piranti iki mobile saged ngundhuh lan nyimpen ditampilake televisi lan film. Ing Jeksa Agung bisa ngetokake nganti saiki wis sing supaya siaran downloads dhateng televisi utawa piranti seluler liyane (kayata tablet) sing needed kanggo pindhah liwat langkah ekstensif utawa mbok menawa malah download media.

Chromecast ngijini sampeyan kanggo stream downloads ing macem-macem piranti tanpa kuwatos bab kabeh tulisan.

Part 1: Chromecast requirements

Minangka bakal Wigati, anyar prosesor kualitas luwih streaming bakal. Kanggo televisi sampeyan kudu bisa nyambungake piranti kanggo televisi utawa duwe koneksi wifi kanggo ngakses piranti Chromecast. Luwih Wi-Fi sing luwih apik kinerjane bakal.

system requirements chromecast

Part 2: A guide langkah dening cepet nyiyapake Chromecast

Njupuk video streaming langsung menyang televisi piranti seluler gampang kaya 1,2,3. Nanging, kita arep kanggo mesthekake yen sampeyan ngerti kabeh supaya kita maneh sing saiki.

set up chromecast

Langkah 1 - Sampeyan kudu tuku piranti Chromecast. Iki $ 35 investasi lan bisa ditemokaké ing http://www.google.com/intl/en/chrome/devices/chromecast/

Langkah 2 - Masang Chromcast kanggo padha sambungan Wi-Fi minangka televisi. Awit sing paling wong duwe x-kothak utawa Wii karo jaringan Wi-Fi sing bisa nindakake iku liwat kene. Yen sampeyan duwe televisi sing nduweni akses langsung menyang jaringan Wi-Fi banjur plug Chromcast langsung menyang salah siji saka bandar USB.

Langkah 3 - Bukak app Chromecast utawa yen arep stream manggon mbukak akun YouTube banjur navigasi menyang video lan muter.

Wigati: Iku sing gampang. Tetep wonten ing pikiran sing perlu kanggo mesthekake yen sampeyan duwe app Google Chrome sing diinstal ing piranti. Yen sampeyan ora duwe google chrome app mung ngunjungi www.google.com lan ketik Chromecast App kanggo miwiti.

Part 3: 10 iku Cool sampeyan bisa nindakake karo Chromecast

chromecast feature 1

1. Ndeleng lan nuduhake video ing macem-macem piranti lan platform tanpa gadhah kanggo nggawe macem-macem akun. Yen sampeyan duwe smartphone utawa tablet Apple karo akses internet, sampeyan bisa nyambung menyang Chromecast.

2. Akses ngendi wae. Amarga alam maya piranti sampeyan bisa ngakses video tanpa perlu padha sumelang ing bab lugging watara file.

3. Stream YouTube tanpa mbetahaken gong metu saka piranti lan menyang app liyane.

4. Duwe televisi tanpa kekacoan amba digandhengake karo piranti. Piranti cilik ndadekake fungsi gedhe tanpa keruwetan gedhe.

chromecast feature 2

5. Akses loro film lan musik. Chromecast nawakake akses menyang YouTube, Netflix, Pandora lan google play.

6. Watch film ing ngendi wae. Boten kados satelit langsung lan sajian, Chrome cast nawakake akses ngendi wae sing bisa njaluk sambungan.

7. Tansah nonton film tanpa ngisep daya saka piranti. Ari daya sing nerangake karo Chromecast ngijini sampeyan kanggo njaga piranti powered tanpa njupuk saka urip baterei ing piranti. Iki penting kanggo piranti kayata laptop lan tablet kang gumantung marang baterei lan saluran cepet karo kinerja dhuwur lan program grafis.

chromecast feature 3

8. Ora Dibuwang omah. Where sajian lan satelit sing mbatesi kanggo omah (sanajan sampeyan bisa duwe akses kanggo sawetara kamar beda), padha ora kurban versatility saka Chromecast kang nawakake akses lengkap akun preduli saka house sing ana ing. Anggere sampeyan duwe piranti sampeyan bisa nggunakake.

9. Sampeyan bisa nguripake tv karo seluler piranti. Banget. Ora nggoleki remot.

10. Nguripake sembarang piranti Android menyang piranti Chromecast liyane. Yen sampeyan duwe app ing laptop, telpon, tablet, televisi, lan sapiturute sampeyan bisa nyelarasake piranti dening ngakses app akun. Nanging, sampeyan uga bisa nggunakake geni Sedulur kanggo nggunakake Chomecast.

Part 4: Apa ora bisa nindakake

Chromecast ing jalur iki ora bakal ngidini sampeyan ngakses iTunes bahan sing dilindhungi. Iki kanggo nyuda bajakan. Sanadyan sampeyan bisa ngakses jaringan P2P kayata FrostWire utawa Napster kanggo download film. Uga, mbudidaya sing songs kang ora ana ing mp3 format mp4 bisa ora muter ing piranti. Iki maneh iku gaweyan kanggo mungkasi bajakan.

Part 5: Chrome utawa ora Chrome

Kanggo investasi, Chromecast punika mesthi worth $ 35. Cilik lan gampang kanggo nggunakake piranti wis padha respon positif gedhe. Where piranti ora sulih kanggo kabel, satelit, utawa sajian iku ora nyedhiyani cara mirah lan efektif kang kanggo nonton nuduhake favorit saka ngendi wae ana Wi-Fi lan akses maya.

Top