Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Carane Ngimpor Camcorder Videos Sony Vegas

Carane Ngimpor Camcorder Videos Sony Vegas

Video camcorder biasane kudu diowahi sadurunge lagi mirsani ing TV, streaming online, utawa diobong kanggo DVD minangka peparingé. Sony Vegas iku paling kuat editing lunak camcorder video ing pasar. Nanging ndhukung format paling video sing direkam dening camcorders, utamané camcorders Sony saka SD kanggo camcorders HD.

Kadhangkala, ngimpor video camcorder Sony Vegas ora supaya gampang. Artikel iki bakal mbantu nemokake jawaban bab carane ngimpor video camcorder Sony Vegas , dipérang dadi camcorder DVD video kanggo Vegas lan non-DVD camcorder video kanggo Vegas.

Part 1: Impor DVD Vegas Disc dening DVD Camcorder

Pisanan, mriksa metu apa bakal sampeyan kudu ngimpor camcorder DVD video karo piranti lunak Sony Vegas

  • DVD drive (ing paling komputer, yen ora, weruh camcorder video ngimpor nggunakake kabel utawa kabel Fireware)
  • Piranti lunak Sony Vegas

Carane kanggo ngimpor DVD camcorder video Sony Vegas:

Langkah 1: Selehake direkam DVD dirampungaké ing DVD drive komputer

Langkah 2: Mbukak lunak Sony Vegas lan pindhah menyang Project / Impor DVD Camcorder Disc . Ing sawetara versi Vegas sampeyan bakal nemokake iki ing Gambar / Impor / DVD Camcorder Disc.

Langkah 3: Klip video bakal disimpen kanggo komputer MPEG2 (* .mpg) file.

Langkah 4: Menyang Media Project, nemokake * file video .mpg mung diimpor.

Iku penting :

  • Sampeyan ora bisa ngimpor iklan-diprodhuksi DVD kanggo sing cd sing diobong karo salinan pangayoman. Sampeyan kudu kuat DVD nindakake lunak kanggo nyalin video pisanan.
  • DVD direkam nganggo AVCHD camcorders (MT2S file) sing ora dikenali liwat DVD Import. Takon manual camcorder kanggo bantuan, utawa Ngonversi file MT2S kanggo kabeh populer format video .
  • Cd camcorder DVD-RW dijupuk ing mode VR mung bisa diimpor Vegas yen sampeyan nggunakake Windows XP Service Pack 2 utawa luwih.

Part 2: Import non-DVD Camcorder Videos Sony Vegas

Kejabi camcorder DVD, ana uga jinis camcorders kayata hard disk drive camcorder, memori camcorder lampu kilat, miniDV camcorder, and so on. Njupuk camcorder hard disk contone, versi anyar saka Sony Vegas ngijini sampeyan kanggo ngimpor file langsung menyang komputer. Langkah rinci bakal beda sethitik ing saben versi, nanging asas padha ditrapake ing saben versi.

1. Go menyang / Project lan katon kanggo Import (sampeyan bisa uga ndeleng Impor AVCHD Camcorder).
2. Goleki camcorder ing menu Source.
3. Ing menu Destination, Pick lokasi kanggo mindhah file.
4. Klik OK. Iki bakal miwiti proses obah file saka camcorder menyang komputer.

Minangka padha ngimpor video camcorder DVD kanggo Vegas, sapisan proses iki wis rampung, sampeyan bakal weruh file ing jendhela Project Media.

Wigati: Yen sampeyan ora bisa ndeleng opsi iki ing versi Vegas, sampeyan kudu nggunakake piranti lunak standar teka karo camcorder kanggo mindhah file saka camcorder menyang komputer page banjur ngimpor video Sony Vegas.

Apa Sabanjure

Ing ngisor iki foto / audio / format video sing didhukung kanggo ngimpor Sony Vegas. Mriksa metu yen video camcorder ora bisa diimpor Vegas. Lan yen perlu, nggunakake rate video kanggo njaluk Vegas didhukung video page.

AA3, AAF, AIF, Amandeep singh Mani singh, AU, AVI, BMP, BWF, CDA, dig, DLX, DPX, DV, EXR, FLAC, GIF, HDP, IVC, JPG, M2T, M2TS, MOV, Sony MXF, MP3, MP4 , M4A, MPEG-1 lan MPEG-2 video, OGG, Oma, PCA, PNG, PSD, Sangiran, R3D, SFA, SND, SWF, TIFF, TGA, VOX, W64, Monggo, WDP, WMA, WMV
 

Wigati: Kadhangkala sing kudu lunak kanggo ndeleng apa sing codec nyata kanggo video kanggo ngimpor kanggo Vegas. Kanggo nglakoni, nggunakake GSpot kanggo nggoleki apa video codec digunakake lan nginstal codec kanggo ngimpor kanggo Vegas cocog. Download GSpot kene.

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top