Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Tips > Priksa Quiz karo Test Generator kanggo Ningkatake Pengajaran lan Study

Nggawe Quiz karo Test Generator kanggo Ningkatake Pengajaran lan Study

Ana sing, nggawe test ANTV ing kertas, mikir knthi angel bab isi test, nyoba kanggo nggawe ANTV minangka menarik sabisa. Bener, iku ora kudu dadi. Cara tradisional njupuk ujian wis ganti. Sampeyan bisa nggawe ANTV karo test generator kanggo mbantu bisa irit lan èfèktif, nyimpen akèh wektu format.

Download Win Version

QuizCreator - A helper kanggo guru lan Siswa

QuizCreator Alat test generator kuat, iku mbantu nguripake dokumen menyang ANTV online. Yen sampeyan guru, sing mesthi bakal nemokake Edo test iki apik tenan, iku bisa nggampangake Panjenengan memulang. Sampeyan ora perlu nggawe akeh gaweyan kanggo tumpukan bahan kertas. Quiz nitahake bakal nindakake Assessment kanggo sampeyan kanthi otomatis. Nanging, yen sampeyan ana mahasiswa, sampeyan bisa kanthi gampang ngukur sinau online karo free online Edo ANTV , kapan lan ing ngendi wae. Punika saestu Fantastic.

Njupuk Wondershare QuizCreator contone, sampeyan bisa ndeleng sampel ANTV digawe dening Site test kanggo trek sinau siswa guru.

Fitur tombol QuizCreator Priksa Test a Gampang.

1. Dibangun ing mode editing-wangun adhedhasar.

Karo dibangun ing mode editing-wangun adhedhasar, Wondershare generator test online mbantu nggawe ANTV a cepet lan gampang kaya Isi wangun. Menehi 9 jinis pitakonan, kalebu Multiple Choice, Isi ing Blank urutan. Sampeyan mung bisa milih jinis ANTV becike, lan banjur ketik pitakonan lan jawaban kanggo generate ANTV dhewe.

2. Player Cithakan.

Sampeyan bisa milih cithakan becike, Nyetel situs lan aplikasi iku kanggo ANTV Panjenengan. ing cara iki, sampeyan mesthi bakal wareg karo ANTV online rampung.

Nambah Pengajaran Quality with Test Generator

Sampeyan bisa masang gambar, swara lan film ing ANTV kanggo nggawe ANTV test awake ing menu ndhuwur. Kanggo mahasiswa, ilmuwan golek sing multimedia ndadekake akeh pangertèn ing narik perhatian siswa. Siswa bisa seneng penggalihipun dhumateng saka learning tinimbang ngubur piyambak ing buku. Nalika guru, iku dalan gedhe kanggo nambah kualitas memulang.

Sampeyan uga bisa ngatur font, ukuran, latar mburi, lan sapiturute saka ANTV Panjenengan. Kejabi, sawise ngasilaken ANTV, sampeyan bisa nyetel saran dening pitakonan, utawa dening jawaban. Looking ing ANTV Panjenengan pengin, sampeyan bakal duwe perasaan kasenengan.

quiz-menu

Wiwit generator test iki ndadekke kowe dadi luwih entuk manfaat, sampeyan kudu ora bisa bantuan kanggo generate test ANTV dhewe!

Free Download Wondershare QuizCreator & Seneng sawijining Agung Daya!

Download Win Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top