Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Tips > Gawe Funny Quiz - Share Fun karo kanca lan Family

Nggawe Funny Quiz - Share Fun karo kanca lan Family

Quiz 1: Where asu bisa njaluk buntut liyane?

Quiz 2: Apa kamar wis ora tembok, ora lawang, windows ora lan ora ana siji kanggo manggon ing? (njawab ing pungkasan artikel)

Kita kudu dijupuk sawetara Mrikso fun online kaya sing. Kadhangkala kita dijaluk kanggo njupuk ANTV kuwi nyoba kemampuan kita, pribadine, utawa kanggo consolidate learning kita. Punika saestu cara interaktif sinau liwat playing.

Kene kita bisa ndeleng sawetara conto game ANTV online digawe dening Funquizcards.

fun quiz

Nanging, wis tau nyoba kanggo nggawe ANTV dening dhewe? Sampeyan kudu ora mung dadi taker ANTV; sampeyan bisa awake Desainer ANTV fun Panjenengan. Inggih, carane nggawe ANTV a? Wondershare QuizCreator, Paling fun Edo ANTV , bisa nyedhiyani cara kanggo nggawe kuis fun online free. Menapa malih, iku wis dirancang pangguna-loropaken. Kabèh proses pancen gampang lan sampeyan bisa ngrampungake ing mung sawetara menit. Nggawe pitakonan ANTV lucu; ngunggah ing web; lan bareng karo kanca-kanca, sampeyan bakal fascinated dening nggawa rasa seneng kanggo wong karo kawicaksanan gedhe!

Ayo dadi pindhah langsung kanggo mangerteni carane mbangun ANTV kanggo seneng-seneng karo Wondershare QuizCreator . Mung tindakake langkah sandi.

Download Win Version

Langkah 1: Golek topik menarik .

Sadurunge nggawe ANTV, sampeyan kudu nggawe cetha topik fun ANTV kasengsem Panjenengan. Lan banjur dhaftar pitakonan lan jawaban.

Langkah 2: Bukak jendhela ANTV sunting.

Sampeyan bisa mbebasake Download Wondershare Quiz nitahake lan miwiti program kanggo mbukak jendhela ANTV sunting.

Langkah 3: Nggawe ANTV a.

Sampeyan bisa ngetik pitakonan lan jawaban sing wis disiapake ing ANTV kothong. Aja lali kanggo masang gambar, swara utawa film menyang ANTV, kang bakal nggawe antarmuka ANTV luwih narik kawigaten.

Langkah 4: Share ANTV.

Yen sampeyan wareg karo fun ANTV rampung, mung nerbitaké ing web utawa CD / exe utawa QuizCreator online kanggo enggo bareng karo kanca-kanca lan kulawarga.

Langkah 5: asil ANTV Trek lan generate lapuran.

Loro saka learning carane nggawe ANTV, sampeyan uga kudu Care asil ANTV. Wondershare Quiz nitahake menehi telung cara kanggo asil ngambakake, e-mail, LMS lan QMS.

Contone, yen kasengsem ing Justin Bieber. Sampeyan kudu ngerti akèh bab Gusti Yésus. Sampeyan bisa mriksa sampel ANTV ing ngisor iki kanggo seneng dhewe.

Iku ora Edo fun ANTV apik? Ora bisa bantuan nggawe ANTV dhewe kanggo Astonish kanca-kanca? Mung njaluk Wondershare Quiz nitahake Now!

Jawaban 1: Ing re buntut nyimpen.

Jawaban 2: A mush kamar

Free Download Wondershare QuizCreator & Seneng sawijining Agung Daya!

Download Win Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top