Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Carane Convert Powerpoint 2007 Video

Carane Convert Powerpoint 2007 Video

Muter PowerPoint bisa bantuan kita nggunakake grafis lan peluru kanggo nggawe Nilai bening karo kurang Dhiskusi. Nanging kadhangkala sampeyan perlu kanggo muter PPT ing piranti beda utawa nuduhake ing YouTube, Facebook, utawa blog. Ing kasus iki, sampeyan kudu ngowahi Powerpoint kanggo video.

PowerPoint 2007 versi terakhir sing ora duwe fungsi daya video. Nanging wiwit iku isih akèh dipigunaaké ing saindhenging donya, nomer akeh wong kudu ngowahi PowerPoint 2007 video. Saiki PPT2Video Pro menehi solusi sampurna Ngonversi PowerPoint 2007 format video kalebu AVI, WMV, FLV, lengkap karo efek PowerPoint asli. Kene ayo kang duwe dipikir ing carane Ngonversi PowerPoint 2007 Video karo piranti lunak.

Download Win Version

1 Instal lan Impor PPT File

Sawise sampeyan wis PPT2Video Pro diinstal ing komputer, miwiti lan pilih "Nggawe Video File saka PowerPoint" ing layar sambutan. Banjur jendhela kaya ing ngisor iki bakal pop munggah. Kene klik 'Tambah' kanggo ngimpor ppt 2007 file saka disk lokal. Banjur nggebug "Next".

Wigati: Sampeyan bisa nambah nganti 12 file PowerPoint kanggo siji project siji.

convert ppt 2007 to video

2 Setel setelan Output

Banjur pilih format output video saka dhaptar gulung-mudhun (kene 130 jinis video lan piranti profil kasedhiya). Yen sampeyan perlu, klik 'config' kanggo ngganti resolusi, pigura tingkat, sampel tingkat, tingkat dicokot lan liyane.

Klik "Advanced Setelan" kanggo ngganti setelan tata kayata gambar latar mburi, ukuran video lan logo, musik latar mburi, lan muni recorder- kabeh pilihan.

converting powerpoint 2007 to video

3 Mulai Nindakake PowerPoint 2007 Video

Klik "Next" lan pilih folder output kanggo miwiti nindakake presentation kanggo video. Nalika konversi wis rampung, klik "Rampung" kanggo ndeleng video ing folder kasebut. Sampeyan banjur bisa muter karo Windows Media Player kanggo nguji èfèk.

how to convert powerpoint 2007 to video

Rampung! Sampeyan ndeleng iku gampang Ngonversi Powerpoint 2007 file kanggo video. Saiki ngundhuh piranti lunak iki lan miwiti!

Download Win Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top