Kabeh TOPICS

+
PARTS di cekel CARA artikel

Carane kanggo ngedol iPhone Broken kanggo Rega Luwih

Ana bisa dadi alasan macem-macem kanggo ngedol iPhone. Sampeyan bisa uga pengin upgrade iPhone 4 iPhone 5S; iku wis bejat lan sampeyan ora arep ndandani iku; mung ditampa siji anyar kanggo ulang tahun; utawa sing arep kanggo ngalih menyang telpon Android kaya Samsung Galaxy S5. Ora ketompo apa alasan sing arep ngedol iPhone digunakake, sampeyan kudu arep njaluk rega apik lan nglindhungi privasi. Ing kasus iki, sampeyan kudu ngerti:


Iku You Kudu Ngerti sadurunge Sade iPhone

# 1. Serep data iPhone

1) Yen lagi arep kanggo nggunakake iPhone anyar, cara paling apik kanggo serep iPhone iku kanggo nggunakake iTunes utawa iCloud. Sampeyan bisa gawe serep iPhone karo siji klik liwat iTunes utawa iCloud. Banjur sampeyan mung bisa mulihake kanggo iPhone anyar.

2) Arep nggunakake telpon adhedhasar sistem kaya Android? Banjur sampeyan lagi ora mestine kanggo serep iPhone karo iTunes utawa iCloud, amarga sampeyan ora bisa nggunakake file serep ing mangsa ing sembarang cara, malah maca. Ngene luwih nggunakake alat pihak katelu, kaya Wondershare TunesGo serep file media, lan kontak menyang komputer, supaya sampeyan bisa ngimpor kontak mau menyang telpon anyar. Utawa sampeyan mung bisa nransfer kabeh data saka iPhone lawas menyang telpon anyar ahead saka sade. Rujukan iku sing keloro. Iku akeh luwih gampang. Aja padha sumelang ing bab ora ngerti sembarang jenis iki pribadi. Sampeyan bisa nggunakake MobileTrans , kang ngijini sampeyan nransfer data antarane iPhone, telpon Android lan telpon Symbian. Kerjane kaya Pesona.

Sampeyan bisa njaluk iku versi nyoba for free here!

backup iphone

# 2. Mbusak kabeh data ing iPhone digunakake

Ana kudu data cantik pribadi kaya pesen, kontak, gambar, akun bank lan liyane kaya iki ing iPhone, kanggo sing wis digunakake kanggo cukup dangu. Mulane, ora langsung ngedol iPhone tanpa mengkono karya pambusakan. Sampeyan kudu. Iki minangka akeh penting minangka gawe serep data, utawa sampeyan bakal ilang privasi panjenengan. Ana uga rong cara kanggo mbusak kabeh data ing iPhone digunakake.

1) Reset iPhone kanggo setelan pabrik: Akeh wong milih cara kanggo mbusak kabeh data ing iPhone sing nalika padha perlu kanggo nindakake iki. Iku prasaja: tunyuk Setelan> Umum> Reset> Busak Kabeh isi lan Setelan. Banjur iPhone bakal dadi siji anyar.

2) Wiwit ana supaya akeh program Recovery data ing pasar kanggo waras data saka iPhone, sampeyan bisa kuwatir yen wong bisa waras data saka iPhone. Iku ora ketompo. Sampeyan bisa nyoba Wondershare SafeEraser  utawa Wondershare SafeEraser kanggo Mac kanggo mbusak kabeh ing iPhone, nggawe anyar tanpa data pribadhi.

Sampeyan bisa ngundhuh versi nyoba Wondershare SafeEraser kene!

erase data from iPhone

Best Places to Sell iPhone kanggo Paling Money

Telekomunikasi Price Range Cara Pembayaran Pangiriman Wektu Carane Sell Tips & Trik
Craigslist $ 225-- $ 500 Awis utawa cara pembayaran liyane Gumantung bakul Pasang ing craigslist lan ketemu panuku Dibandhingake karo kopi liyane, craigslist bisa dadi Panggonan sing paling apik kanggo ngedol iPhone digunakake kang ora apik ing wangun, nanging mbutuhake efforts lan sabar. Sampeyan kudu ganja metu spammers lan Scammers, nemokake panggonan umum aman kanggo finalize menehi hasil karo panuku.
eBay $ 230 - $ 430 PayPal Sawise njaluk mbayar (pikep ing-ngarep kasedhiya) Lelangan persiyapan utawa milih listing tetep rega Kanggo gawe uwong yakin kedhaftar kanggo nawarake iPhone karo rega sing luwih dhuwur, sampeyan kudu nggawe manawa iPhone ing kondisi apik. Iku pinter duwe kothak lan aksesoris bebarengan karo piranti lan njupuk gambar apik kanggo wong-wong mau.
Amazon $ 120-- $ 408 Amazon kaluwihan Card Kapal iPhone kanggo Amazon kanggo njaluk kertu bingkisan 1.Submit perdagangan ing iPhone;
2. Kapal iPhone kanggo Amazon kanggo njaluk kertu bingkisan;
Sampeyan lagi dibutuhake kanggo ngomong apa kondisi iPhone lan Alexa kanggo aksesoris, operator, kapasitas, werna, etc. Dadi, please nggawe langit kabeh informasi sakdurunge.
BestBuy $ 148 - $ 346 Best Buy kaluwihan Card utawa mriksa Kapal iPhone utawa nggawa menyang Best Buy Store Ngedol online utawa ing Best Buy nyimpen bata-lan-mortir Yen iPhone wis babar blas bejat, sampeyan bisa milih toko liyane, kaya Walmart. Sanadyan Best Buy bakal ngirim maneh tanpa daya wae, sampeyan njaluk apa-apa. Kanggo sakabehe bejat iPhone, Walmart lan RadioShack nganti menehi $ 70 utawa $ 80.
NextWorth $ 96 - $ 340 Mriksa Kapal iPhone sadurunge njaluk mbayar 1.Select model sing arep ngedol;
2.Answer pitakonan bab iPhone;
3. IPhone kapal lan njaluk mbayar;
Ora overrate iPhone digunakake utawa sampeyan bakal wagol;
Gazelle $ 96 - $ 401 PayPal, Mriksa, Amazon kaluwihan Card Gazelle bakal kurban kothak lan label kapal wis mbayar kanggo sing sawise sampeyan nampa rega online; 1. Golek item ing www.gazelle.com;
2.Answer sawetara pitakonan babagan iPhone;
3.Confirm nawarake lan pambayaran;
4.Ship iPhone lan njaluk mbayar;
Sadurunge sade iPhone digunakake kene, sampeyan lagi dibutuhake kanggo njawab pitakonan sawetara bab iPhone, ngene luwih njaluk ngerti kabeh rincian bab iPhone page.
Apple Store $ 0 - $ 336 Apple kaluwihan Card Kapal iPhone sawise njupuk Perkiraan saking Apple 1.Go menyang situs web kanggo njawab pitakonan sawetara;
ngira 2.Get lan kapal kanggo Apple;
3.Get mbayar;
Sadurunge sade iPhone digunakake, priksa manawa sampeyan wis dipateni Golek iPhone (Setelan> iCloud> Golek iPhone), ana ora karusakan apa wae banyu lan kabeh aksesoris apik, utawa sing luwih apik golek nyimpen liyane amarga sampeyan bakal mbayar kurang. Yen sampeyan ngedol iPhone ing Apple toko Store, iku bakal ngijini sampeyan kanggo perdagangan iPhone lawas kanggo kredit nalika nganyarke.
Walmart $ 80-- $ 315 Walmart eGift Card Kapal sadurunge njaluk mbayar

1.Go kanggo website lan ujian lengkap;
2.Ship iPhone digunakake; 3.Confirm menehi hasil lan nampa pembayaran;

Yen iPhone iku tolly bejat, sampeyan bisa ngedol iku kanggo Walmart. Kejabi $ 70 utawa $ 80 bakal njaluk, iPhone bakal dispoded ing cara tanggung jawab lingkungan. Ing bab mung sing perlu dilakoni iku kanggo nggawe manawa iPhone iku ing Walmart "Jeneng Model" dhaftar.
GameStop Ing $ 200 Kredit utawa awis GameStop Nggawa iPhone kanggo GameStop search 1.Get iPhone valuted ing GameStop.com;
2. Print penawaran lan nggawa menyang GameStop.
GameStop menehi nilai luwih akèh kanggo iPhone yen sampeyan gelem nampa kredit tinimbang awis ing-nyimpen.
RadioShack $ 72- $ 300 Awis Kapal for free utawa ngowahi iku kanggo RadioShack search 1.Get iPhone mandhiri online;
2.Accept penawaran lan kapal utawa ngowahi iku kanggo nyimpen RadioShack lokal;
Kaya Walmart, sampeyan bisa ngedol iPhone totoally Broken kanggo RadioShack luwih saka $ 70;

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top