Kabeh TOPICS

+

Carane Ngganti baterei saka iPhone 6 Plus / 6 / 5s / 5C / 5 / 4s / 4

Panggantos baterei iPhone ing toko toko Apple utawa panyedhiya layanan sah

Apple bakal ora ngisi daya sampeyan kanggo ngganti baterei telpon yen ing babar pisan. Yen sampeyan wis pamilih kanggo prodhuk AppleCare kanggo ngamanake telpon, sampeyan bisa mriksa rincian jangkoan peralatan kang kanthi ngetik nomer serial telpon ing website Apple.

Yen telpon ora dijamin ing babar pisan, sing bisa salah siji ngunjungi Apple nyimpen toko kanggo njaluk baterei panggantos, utawa mundhakaken request layanan ing website Apple. Yen ora ana toko nyimpen Apple toko, sampeyan bisa milih kanggo salah siji Apple sah panyedhiya layanan utawa katelu kopi repair katelu kanggo njaluk baterei telpon diganti.

Teknisi bakal tumindak test ing baterei kanggo mesthekake yen baterei telpon perlu panggantos utawa yen ana masalah liyane ing telpon sing draining baterei.

Sak durunge ngajokake telpon kanggo panggantos baterei, iku saranake kanggo nggawe serep (nyelarasake iPhone) kanggo isi telpon. Teknisi bisa ngreset telpon sajrone panggantos baterei.

Apple biaya $ 79 kanggo baterei panggantos, lan daya iki tetep padha kanggo kabeh model batre iPhone. Yen sampeyan supaya online liwat situs web Apple, sampeyan bakal kudu mbayar shipping daya OF $6.95, plus pajak.

Ngganti baterei ora mbutuhake kawruh bab ilmu roket, nanging sampeyan kudu nindakake iku mung yen sampeyan cukup antusias. Priksa manawa sampeyan duwe serep isi kabeh telpon.

Part 1. Carane ngganti baterei iPhone 6 lan iPhone 6 plus kang

Minangka kasebut sadurungé, ngganti baterei iPhone kang ora mbutuhake kawruh bab ilmu roket, nanging sampeyan kudu duwe sawetara pengalaman sadurunge ing ngganti batre telpon.

Ing misi panggantos baterei, sampeyan bakal kudu limang titik pentalobe screwdriver, bajingan cilik kanggo narik layar, alat Pry plastik Pick cilik, rambute pengatus, sawetara lim, lan sing paling Jahwéh, iPhone 6 panggantos baterei.

Proses kanggo ngganti iPhone 6 lan baterei iPhone 6 plus iku padha lan malah yen batre saka macem-macem ukuran.

Page, ngalih mati telpon. Katon near port kilat telpon, sampeyan bakal weruh loro ngawut-awut cilik. Ngeculake karo bantuan saka pentalobe screwdriver.

ios-devices-to-motorola-phones-1

Saiki arupa bagéyan paling sensitif, nyeleh bajingan near tombol ngarep telpon, terus kasus telpon ing tangan lan alon narik layar karo bajingan ing.

ios-devices-to-motorola-phones-1

Sawise iku wiwit mbukak, masang alat Pry plastik ing spasi ing antarane layar lan cilik telpon. Angkat layar alon, nanging supaya manawa sampeyan ora angkat luwih saka 90 derajat ing-urutan supaya kabel tampilan bakal ngrusak.

ios-devices-to-motorola-phones-1

Mbusak ngawut-awut saka layar Gunung part, unpick (mesthekake) konektor layar, banjur mbusak konektor baterei dening undoing loro ngawut-awut sing terus.

Isi daya baterei wis ditempelake cilik telpon karo (ngudani lim ing iPhone 6 plus) lim, supaya jotosan dryer rambute ing mburi cilik telpon. Sawise sampeyan aran sing lim wis softened, mbusak baterei alon karo bantuan alat Pry plastik.

ios-devices-to-motorola-phones-1

Banjur, pungkasanipun, masang baterei anyar kanggo kasus karo lim utawa tape pindho sisi. Masang konektor baterei, instal maneh kabeh ngawut-awut bali, masang konektor layar, lan nutup peralatan dening reinstalling loro ngawut-awut pungkasan located near port kilat.

Part 2. Carane ngganti iPhone 5S / iPhone 5C / iPhone 5 baterei

Tansah alat cilik plastik Pick Pry, bajingan cilik, lima-titik pentalobe screwdriver, lan ngudani adhesive siap sadurunge miwiti misi. Priksa manawa sampeyan ngalih mati telpon sadurunge sampeyan miwiti mbukak.

Page, ngeculake loro ngawut-awut located near speaker.

ios-devices-to-motorola-phones-1

Banjur, nyeleh bajingan cilik ing layar, ndhuwur tombol ngarep. Terus cilik telpon, lan narik layar karo bajingan alon.

Priksa manawa sampeyan ora angkat part layar telpon dening luwih saka 90 derajat.

ios-devices-to-motorola-phones-1

Kejabi baterei, sampeyan bakal weruh konektor sawijining. Batalaken loro ngawut-awut lan alon mbusak konektor karo bantuan saka plastik cilik Pick.

ios-devices-to-motorola-phones-1

Kowé bakal weruh kantong plastik jejere baterei. Narik sleeve alon kanggo njaluk baterei metu saka cilik. Akhire, ngganti baterei, lan masang konektor sawijining bali. Sijine sing ngawut-awut ing Panggonan, lan njaluk siap kanggo nggunakake iPhone maneh!

Part 3. Carane ngganti iPhone 4S lan baterei iPhone 4 kang

IPhone 4 lan model 4S duwe batre beda, nanging prosedur panggantos padha. Sampeyan perlu pesawat sing padha pribadi, alat cilik plastik Pick Pry, limang titik pentalobe screwdriver, lan Philips # 000 driver meneng.

Mbusak loro ngawut-awut sing dumunung cedhak konektor dock.

ios-devices-to-motorola-phones-1

Banjur, push panel mburi telpon menyang ndhuwur, lan iku bakal pindhah metu.

Mbukak telpon, batalaken meneng disambungake menyang konektor baterei, lan alon-alon mbusak konektor baterei. IPhone 4 wis mung siji meneng, nanging iPhone 4 S wis loro ngawut-awut ing konektor.

ios-devices-to-motorola-phones-1

Nggunakake alat opening plastik kanggo mbusak baterei. Nyopot alon-alon, lan ngganti karo siji anyar!

Part 4. Carane ngganti baterei iPhone 3GS

Ngatur piranti kaya kertas klip, tuwung nyedhot, Philips # 000 driver meneng, limang titik pentalobe screwdriver, lan alat opening plastik (spudger).

Langkah kapisan kanggo mbusak kertu SIM banjur ngeculake loro ngawut-awut dumunung ing jejere dock konektor.

ios-devices-to-motorola-phones-1

Gunakake tuwung nyedhot alon narik layar, banjur, nggunakake alat opening plastik kanggo mbusak kabel sing masang tampilan kanthi Papan.

Saiki, bagéan sing paling rumit, baterei iPhone 3GS kang dumunung ing Papan logika. Dadi, sampeyan kudu mbukak sawetara ngawut-awut, lan mbusak kabel cilik disambungake menyang Papan kanthi konektor.

ios-devices-to-motorola-phones-1

Sampeyan kudu angkat kamera metu saka omah, lan alon-alon mindhah iku aside. Elingi, kamera ora metu; tetep ditempelake Papan, supaya sampeyan mung bisa mindhah iku aside.

ios-devices-to-motorola-phones-1

Banjur, mbusak Papan logika, lan alon-alon mbusak baterei kanthi bantuan alat plastik. Akhire, ngganti baterei lan ngumpul telpon bali!

Top