Kabeh TOPICS

+
PARTS di cekel CARA artikel

Carane Ngganti iPhone Broken 4 / 4S Layar

Arep ngganti layar Broken saka iPhone 4 utawa 4S karo siji anyar, nanging nemokake ana ing opsi meets permintaan panjenengan? Ing kasus iki, sampeyan bisa nyoba iku dening dhewe. Ing kasunyatan, iku ora supaya hard. Sampeyan ora kudu Geek kanggo ngganti layar iPhone bejat. Sampeyan mung kudu tuku sawetara pribadi lan tindakake langkah-langkah dening-guide kanggo nindakaken. Saiki sampeyan bisa mriksa informasi ing ngisor iki carane kanggo ngganti iPhone 4 / 4S layar.

iPhone 4 / 4S Parts lan Tools Butuh

Wigati: nalika sampeyan tuku iPhone 4 utawa iPhone 4s tampilan Déwan, please nggawe operator cetha kang iPhone iku saka lan tuku bagean cocog, amarga slot pigura digitizer saka iPhone LCD Screen lan Majelis Digitizer sing sethitik beda kanggo iPhone saka pelaku usaha beda .

DIY: Video Tutorial saka Repairing layar iPhone Broken


DIY: Video Tutorial saka Repairing Broken iPhone 4S Layar

Langkah-By-Langkah Guide Of Ngganti iPhone 4S Broken Layar

  • Bagean 1. Pateni iPhone 4S Panjenengan.

  • Bagean 2. Gunakake screwdriver keamanan kanggo mbusak loro ngawut-awut keamanan ing salah siji sisih port konektor dock.

  • Bagean 3. Push panel bali menyang pinggiran ndhuwur alon-alon karo salah siji tangan utawa tangan loro.

  • Bagean 3-1. Mbusak panel bali saka iPhone lan sijine iku aside.

  • Bagean 4. Copot loro ngawut-awut sing terus baterei kanggo ngawut-awut board.The beda. Priksa manawa sampeyan ngerti kang kang.

  • Bagean 4-1. Nggunakake alat spudger Pry konektor baterei lan angkat liwat.

  • Bagean 4-2. Nggunakake alat spudger kanggo mbusak klip ing konektor baterei endi meneng page dumunung. Utawa sampeyan bisa uga ilang nalika prying klip munggah.

  • Bagean 4-3. Nggunakake alat spudger Pry baterei kasebut kanthi teliti, saka directions beda nganti sampeyan njaluk iku ditarik metu. Ora bend baterei.

  • Bagean 5. Gunakake screwdriver kanggo mbusak 4 ngawut-awut sing ngemu tutup kabel ing pinggiran ndhuwur saka iPhone

  • Bagean 5-1. Gunakake spudger Pry tutup kabel lan nyopot saka telpon.

  • Bagean 6. alat Gunakake spudger kasebut kanthi teliti, nyopot kabeh kabel ing ndhuwur Papan logika. Ora break wae komponen.

  • Bagean 6-1. Sawise banjur, narik metu mburi-madhep kamera saka iPhone.

  • Bagean 7. Gunakake screwdriver kanggo mbusak tameng sing panutup kabel konektor doc.

  • Bagean 7-1. Nggunakake alat spudger Pry munggah kabel konektor dock page. Lan banjur Pry munggah connection.Unwrap antena mRNA saka clip logam.

  • Bagean 7-2. Nggunakake alat kertu SIM eject metukake kertu SIM lan tray sawijining.

  • Bagean 8. Gunakake screwdriver kanggo mbusak ngawut-awut ing ndhuwur, tengah lan ngisor Papan logis.

  • Bagean 8-1. Angkat Papan logika metu saka iPhone.

  • Bagean 9. Copot loro ngawut-awut saka pinggir Déwan speaker.

  • Bagean 10. Gunakake alat Pry kanggo mbusak Déwan alat vibrator.

  • Bagean 11. Gunakake alat Pry alon-alon mbusak bêsik cilik ireng tape panutup tampilan soyo tambah tab lan ngawut-awut sing terus Déwan tampilan.

  • Bagean 12. Loosen 3 ngawut-awut gedhe bebarengan ing sisih tombol volume.

  • Bagean 13. Loosen 3 ngawut-awut gedhe ing sisih liyane.

  • Bagean 14. alat Gunakake spudger Pry munggah Déwan tampilan saka iPhone.

  • Bagean 15. Transfer tombol Ngarep, kamera ditahan, lan Déwan speaker menyang assembly.And anyar banjur reassemble 4s iPhone kanthi ngisor iki supaya kuwalik.

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top