Kabeh TOPICS

+
PARTS di cekel CARA artikel

Carane Ngganti iPhone 4 / 5S / 5 / 4S / 3GS / 3G earpiece Speaker

Akeh wong rembugan ing Apple.com, matur sing "iPhone speaker internal Kula gagal bisa. Apa ana cara kanggo ngatasi masalah?" Aku wis maca kabeh komentar lan saran interpreters cara wong kasebut: mateni mRNA (Setelan> Umum> Selular, data seluler geser / ngaktifake 3G), mateni Bluetooth (Setelan> Umum> Bluetooth, gesek tombol kanggo OFF) , lan ngganti speaker iPhone dening ngirim iPhone kanggo nyimpen repair lokal utawa nindakake DIY kanggo ndandani speaker ing iPhone dening dhewe. Yen sampeyan lagi nyoba page 2 cara prasaja lan isih golek speaker earpiece ora bisa digunakake, tindakake video utawa langkah-langkah dening-tutorial kanggo ngganti speaker iPhone dening dhewe.

iPhone 5S / 5 / 4S / 4 / 3GS / 3G iPhone earpiece Speaker Replacement lan Tools Butuh

  • iPhone speaker earpiece panggantos ( tuku siji )
  • # 00 Phillips screwdriver ($ 1.99, tuku siji )
  • Pentalobe screwdriver ($ 4.99, tuku siji )
  • Spudger alat ($ 1.49, tuku siji )
  • Alat opening plastik ($ 7.95, tuku siji )
  • Alat eject SIM (iPhone nerangake karo iku, sampeyan ora perlu kanggo tuku )
  • Layar tuwung aman nyedhot ($ 1.99, tuku )

DIY: Video Tutorial carane Ganti iPhone Speaker


DIY: Video Tutorial carane Ganti Speaker ing iPhone 5S

Langkah-langkah kanggo Carane Ngganti Speaker ing iPhone 4

  • Bagean 1. Terus tombol daya kanggo sawetara detik lan daya mati iPhone 4.

  • Bagean 2. Gunakake screwdriver hak kanggo mbusak 2 ngawut-awut ing ngisor saka iPhone.

  • Bagean 3. Geser panel mburi menyang pinggiran ndhuwur iPhone nganti sampeyan ndeleng mbusak bab 2mm.

  • Bagean 3-1. Nggunakake driji kanggo jiwitake panel mburi lan mbusak. Yen sampeyan nemokake iku hard kanggo misahake, sampeyan bisa nyoba alat opening plastik Pry munggah panel mburi.

  • Bagean 4. Copot loro ngawut-awut (kanggo sawetara iPhone 4, mung ana siji meneng) sing nggayuh baterei iPhone.

  • Bagean 4-1. Gunakake spudger kanggo Pry baterei konektor munggah. Ana klip sethithik sangisoré konektor, ati-ati kanggo ora rusak iku.

  • Bagean 4-2. Nggunakake alat opening plastik Pry baterei ing sisih kiwa lossen Adhensive ing. Sawise banjur, cobanen tab plastik kanggo njaluk baterei iPhone metu.

  • Bagean 5. alat eject Gunakake SIM metukake kertu SIM lan nduwèni lan mbusak saka iPhone.

  • Bagean 6. Gunakake screwdriver kanggo mbusak 2 ngawut-awut uga tutup kabel konektor dock.

  • Bagean 6-1. Nggunakake alat opening plastik Pry munggah konektor kabel dock lan nyopot saka Papan logika.

  • Bagean 7. Peel kabel dock mati Papan logika alon-alon menyang sisih. Ora luh iku babar blas mati. Utawa sampeyan bakal break kabel.

  • Bagean 8. Gunakake spudger pil sambungan antena mRNA lan unwrap saka clip logam.

  • Bagean 9. Copot meneng labeled karo bunder abang.

  • Bagean 10. Copot 5 srews ing ndhuwur iPhone.

  • Bagean 10-1. Nggunakake alat opening plasitc Pry munggah ing pinggiran ndhuwur tutup kabel antena Wi-Fi.

  • Bagean 10-2. Narik Wi-Fi mertahanake klip adoh saka pigura utama. Lan copot Wi-Fi tutup kabel antena.

  • Bagean 11. Gunakake alat opening plastik Pry munggah kabel kamera, njabut saka Papan logika.

  • Bagean 11-1. Nggunakake tangan kanggo mbusak kamera saka Papan logis kasebut kanthi teliti.

  • Bagean 12. Copot stiker babar pisan lan meneng ing iku.

  • Bagean 13. Gunakake alat opening plastik Pry munggah kabel ing Papan logika.

  • Bagean 13-1. Mbusak meneng karo screwdriver.

  • Bagean 14. Njaluk Papan logika mati iPhone kanthi teliti.

  • Bagean 15. Gunakake alat opening plastik Pry munggah speaker earpiece. Nyopot saka panel ngarep. Lan banjur nyeleh earpiece speaker anyar.

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top