Kabeh TOPICS

+
PARTS di cekel CARA artikel

Tutorial: Carane Repair Panjenengan Broken iPhone 5S / 5C / 5 Layar

Sadurunge kowe ahead, sampeyan kudu nyiyapake pribadi lan bagéan panggantos. Dipriksa dhaftar kanggo ndandani layar Broken saka iPhone minangka nderek.

Kanggo iPhone 5S / 5C / 5 Layar repair:

Banjur tindakake tutorial video ing ngisor iki kanggo njaluk layar iPhone didandani dening dhewe.

DIY: Video Tutorial saka Repairing layar iPhone Broken


DIY: Video Tutorial saka Repairing Broken iPhone 5S Layar

Langkah-By-Langkah Guide Of Ngganti iPhone 5S Broken Layar

  • Bagean 1. Power mati 5S iPhone.

  • Bagean 2. Copot loro ngawut-awut keamanan ing loro-lorone saka konektor dock kanthi nggunakake 5-titik screwdriver keamanan.

  • Bagean 3. Mbusak tampilan Déwan bejat.

  • Bagean 3-1. Selehake tuwung nyedhot Panjenengan rada ndhuwur tombol Ngarep Déwan lan ngamanake menyang layar.

  • Bagean 3-2. Alon-alon narik munggah ing tuwung nyedhot nganti mbebasake ing sisih ngisor layar, nanging ora narik munggah kabeh cara ing titik iki minangka kabel mlaku kanggo Tutul ID sensor isih disambungake.

  • Bagean 3-3. Nggunakake pinggiran nuding alat spudger kanggo mbusak kasebut kanthi teliti tameng logam panutup kabel Tutul ID.

  • Bagean 3-4. Priksa manawa sampeyan ora kelangan njaga logam sing isine konektor ID Tutul.

  • Bagean 3-5. Nggunakake pinggiran nuding alat spudger supaya medhot Tutul ID.

  • Bagean 3-6. Gunakake # 000 screwdriver kanggo mbusak papat ngawut-awut terus tameng sing isine kabel tampilan.

  • Bagean 3-7. Sawise kabeh papat ngawut-awut sing dibusak, kasebut kanthi teliti, mbusak tamèng lan nyetel iku aside.

  • Bagean 3-8. Saiki nggunakake alat spudger supaya mbusak telu kabel ditampilake ing gambar.

  • Bagean 3-9. Tampilan Déwan saiki ngirim bakal bebas saka awak saka telpon. Monggo dipun lajengaken lan nyetel kabeh nanging Déwan tampilan aside saiki.

  • Bagean 4. Transfer komponen saka tampilan lawas anyar.

  • Bagean 4-1. Mbusak meneng tengen ndhuwur nyekeli kabel ID Tutul ing panggonan nggunakake # Panjenengan 000 screwdriver.

  • Bagean 4-2. Melu bali bagéan saka kabel ID Tutul, lan nggunakake # 000 screwdriver kanggo mbusak loro ngawut-awut nyekeli ing tameng sing lenggah ndhuwur tombol Ngarep.

  • Bagean 4-3. Sampeyan saiki bisa mbusak tameng logam lan nyetel iku aside.

  • Bagean 4-4. Kasebut kanthi teliti, nggunakake alat spudger kanggo miwiti prying munggah Déwan tombol Ngarep kang dianakaké karo dicokot saka adesif.

  • Bagean 4-5. Yen sampeyan wis bejat kabeh adesif ing tombol Ngarep nesu, kabeh tombol Ngarep Déwan ngirim angkat saking patemon layar, Tutul ID isih ditempelake.

  • Bagean 4-6. Saiki tindakake bagean iki langkah supaya kuwalik kanggo nyeleh kabel ID Tutul Ngarep tombol Déwan menyang tampilan anyar.

  • Bagean 5. Transfer ing earpiece, kamera madhep ngarep, lan tameng panas kanggo tampilan anyar.

  • Bagean 5-1. Gunakake # 000 screwdriver kanggo mbusak loro ngawut-awut nyekeli speaker earpiece lan krenjang ing panggonan saka ndhuwur Déwan.

  • Bagean 5-2. Kasebut kanthi teliti, loosen krenjang earpiece lan angkat munggah. Setel earpiece lan krenjang aside.

  • Bagean 5-3. Ngarep madhep kabel kamera patemon wis lempitan ing ngendi kontak lenggah ing pigura. Kasebut kanthi teliti, mbukak bagean ditampilake ing foto lan narik metu saka pigura alon-alon.

  • Bagean 5-4. Ngisor ngendi earpiece lungguh, alon-alon nggunakake alat spudger kanggo mung loosen ing sisih tengen kabel saka ngarep tampilan.

  • Bagean 5-5. Saiki mbusak papat ngawut-awut sing mbukak bebarengan sisih tameng panas.

  • Bagean 5-6. Alon-alon mbusak tameng panas lan madhep ngarep kamera patemon bebarengan. Sampeyan lagi disaranake nggunakake pinggiran warata spudger a.

  • Bagean 5-7. Sawise tameng lan kamera patemon sing loro free saka Déwan lawas, tindakake bagean iki langkah-langkah ing kuwalik kanggo nransfer kabeh ing majelis anyar.

  • Bagean 6. Mung tindakake langkah-langkah ing Copot tampilan bagean broken supaya kuwalik kanggo masang tampilan anyar ( ing bagean 3 )

  • Bagean 7. Ganti ngawut-awut keamanan ing saben sisih konektor dock. nggunakake screwdriver keamanan.

  • Bagean 8. Rampung!

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top