Kabeh TOPICS

+
PARTS di cekel CARA artikel

Panjenengan Broken Repair iPhone Pilihan Ngisor:

Pilihan 1: Ing Warranty

Nalika iPhone wis bejat, ing bab pisanan sampeyan kudu dipriksa yen iPhone isih ing babar pisan, kang tegese sampeyan bakal duwe kasempatan kanggo njaluk iPhone bejat didandani for free, utawa malah ngalih menyang siji anyar for free. Sing bener kanggo Apple kedhaftar piranti. Nanging apa sing kudu ngerti iku karusakan sengaja ora dijamin dening babar pisan Apple, kalebu karusakan Cairan. Yen sampeyan lagi ing kahanan iki, sampeyan kudu dipriksa opsi liyane ing ngisor iki.

Liyane babagan Apple Alexa babar pisan: http://www.apple.com/legal/warranty/

recover deleted reminders from iphone

Pilihan 2: Priksa Panganggone AppleCare

AppleCare kanggo iPhone ngluwihi jangkoan kanggo rong taun saka tanggal tuku asli iPhone lan nambah nganti rong kedadosan ing jangkoan karusakan sengaja. Yen sampeyan wis dituku AppleCare kanggo iPhone lan iku isih ing kaleresanipun, sampeyan bisa nimbang bab iku.

Biaya: $ 99 kanggo AppleCare (Sampeyan mung bisa tuku ing 30 dina tuku iPhone)

Alexa liyane kene: http://store.apple.com/us/product/S4575LL/A/applecare-for-iphone

recover deleted reminders from iphone

Pilihan 3: Pindhah menyang Apple Genius Bar

Durung tuku AppleCare kanggo iPhone? Sampeyan ora duwe jangkoan karusakan sengaja. Nanging yen iPhone isih ing periode babar pisan, sampeyan uga duwe kasempatan kanggo njaluk iku didandani for free. Kanggo iPhone bubar tuku, sing duwe 14 dina tanggalan wiwit sampeyan nampa iPhone kanggo bali utawa mbalekaken yen ora karusakan wong-digawe. Yen metu saka babar pisan, sampeyan isih bisa nimbang mbayar Apple kanggo mbenakake iPhone broken, utawa golek cara liyane. Oalah, sampeyan bisa njaluk sawetara saran migunani saka Genius Bar bab iPhone bejat.

Wigati: Sadurunge kowe kanggo Apple Genius Bar, sampeyan kudu nggawe leladen kawitan.

Alexa liyane kene: http://www.apple.com/retail/geniusbar/

recover deleted reminders from iphone

Pilihan 4: Insurance iPhone

Insurance paling iPhone isine karusakan sengaja. Yen sampeyan wis tau dituku siji, sampeyan bisa uga pengin mriksa karo perusahaan insurance mangertos kawicaksanan babagan iku. Gumantung ing insurance, sampeyan bisa uga kudu mbayar ragad Diposaken, nanging sing isih bisa nyimpen sampeyan akeh, tinimbang tuku siji anyar utawa njaluk iku didandani ing dhewe.

Wigati: Punapa mawon premium penanggung kang mengkono dadi lan duweni potensi minggu nunggu.

recover deleted reminders from iphone

Pilihan 5: Njaluk Store Lokal Repair iPhone Broken

Iku cantik larang kanggo ndandani iPhone Broken Apple nalika iku metu saka babar pisan Panjenengan. Yen sampeyan ora arep nglampahi kakehan ing iku, sampeyan bisa nguripake kanggo nyimpen repair lokal kanggo njaluk iku didandani. Siji bab sing kudu mbayar manungsa waé iku bagéan panggantos pihak katelu. Iku uga setengah rega, nanging kualitas iku mesthi. Sampeyan kudu nggawe imbangan.

Wigati: Yen sampeyan wis ngginakaken saperangan atus dolar ing iPhone lan sampeyan mikir iku worth mbenakake, aku nyaranake kanggo nindakake iku karo ngganteni resmi Apple, tinimbang bagean rodok olo.

Yen sampeyan ora duwe idea bab nemokake toko Diposaken search, iki uga bantuan: https://www.icracked.com/

recover deleted reminders from iphone

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top