PARTS di cekel CARA artikel

Pilihan kanggo Ndandani Broken iPhone

Yen sampeyan perlu kanggo ndandani iPhone broken, sampeyan kudu Sejatine 5 opsi:

Sangisore Warranty: yen iPhone ing babar pisan, iku tegese sampeyan duwe kasempatan kanggo njaluk iPhone bejat didandani for free, utawa malah ngalih menyang siji anyar for free. Iki mung mengkono nalika iPhone iku ora normal amarga sawetara masalah technical.

Nggawe Panganggone AppleCare: AppleCare kanggo iPhone ngluwihi jangkoan kanggo rong taun saka tanggal tuku asli iPhone lan nambah nganti rong kedadosan ing jangkoan karusakan sengaja.

Waca liyane

Carane Ngganti iPhone baterei

Nalika urip baterei iPhone dadi liyane lan liyane Samsaya Awon utawa sing ora bisa njaluk dadi kebak, sampeyan kudu ngganti baterei iPhone lawas karo siji anyar. Iku mung njupuk sing 6-10 menit kanggo njaluk iku rampung dening dhewe. Sampeyan mung kudu tuku panggantos baterei, sawetara pribadi lan tindakake tutorial video kanggo ngganti baterei.

Waca liyane

Carane Repair Panjenengan layar iPhone Broken

Umumé ngandika, nalika iPhone 5 utawa 5S layar wis bejat, sampeyan kudu ngganti layar bang karo siji anyar. Aja padha sumelang ing bab carane ngrampungake kuwi tugas rumit. Sampeyan mung kudu tuku layar anyar, sawetara pribadi lan tindakake langkah-langkah dening-tutorial.

Waca liyane

Carane Ngganti iPhone Home Button

Iku banget ngganggu nalika tombol iPhone Ngarep macet utawa unresponsive. Sanadyan ing iOS 7, AssistiveTouch nawakake kabecikan tombol Ngarep, kang fungsi padha siji ing iPhone, kadhangkala, sampeyan isih kudu mencet tombol Ngarep. Ing kasus iki, sampeyan bisa nindakake DIY kanggo ngganti tombol iPhone Ngarep dening dhewe.

Waca liyane

Carane Repair Button iPhone Power

Nalika Power (Lock) tombol ing iPhone Panjenengan ora bisa, sampeyan kudu mungkasi nggunakake iPhone, awit kowé ora bisa njaluk iPhone dikunci. Yen mengkono iku, sampeyan kudu milu tutorial salah siji kanggo ndandani tombol iPhone Power utawa ngganti tombol daya lawas karo siji anyar.

Waca liyane

Carane Ngganti kamera iPhone Mburi

Yen kamera mburi iPhone wis rusak, tinimbang ngirim kanggo nyimpen repair search, Aku suggest sampeyan ngganti kamera mburi rusak dening dhewe. Iku gampang banget. Mung ing sawetara langkah prasaja, sampeyan bisa mbusak kamera mburi iPhone rusak lan nyeleh siji anyar.

Waca liyane

Carane Ngganti iPhone earpiece Speaker

Nalika speaker internal iPhone gagal bisa, sampeyan bisa mateni Selular lan Bluetooth dipriksa apa kerjane maneh utawa ora. Yen ora, speaker earpiece bisa rusak. Ing kasus iki, sampeyan kudu ngganti earpiece speaker lawas karo siji anyar.

Waca liyane

Carane Ngganti iPhone 4 / 4S Broken Layar

Arep ngganti layar Broken saka iPhone 4 utawa 4S karo siji anyar, nanging nemokake ana ing opsi meets permintaan panjenengan? Ing kasus iki, sampeyan bisa nyoba iku dening dhewe. Video tutorial lan Panuntun langkah-langkah dening-bakal mbantu kanggo njaluk liwat proses.

Waca liyane

Top