Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > iPhone > Carane Simpen Pictures saka MMS ing iPhone kanggo Komputer

Carane Simpen Pictures saka MMS ing iPhone kanggo Komputer

Yen sampeyan duwe persil saka MMS ing iPhone, sampeyan bisa nemokake yen lampiran kaya gambar ing MMS awal ora bisa kanthi dimuat. Iku bakal angel kanggo ndeleng ing iPhone, malah nyimpen kanggo komputer. Nalika mengkono sampeyan, ora lali kanggo gawe serep iPhone karo iTunes page, sanadyan file serep iTunes diwaca lan sampeyan bisa njupuk barang-barang saka iku. Oalah, iku cara kanggo nglindhungi data. Banjur golek cara kanggo nyimpen foto saka MMS ing iPhone.

Rong cara kanggo nyimpen gambar saka iPhone MMS

Ana rong cara kanggo sampeyan nyimpen MMS gambar saka iPhone, yen sampeyan nggunakake Wondershare Dr.Fone kanggo iOS (Windows iPhone Data Recovery) utawa Wondershare Dr.Fone kanggo iOS (Mac iPhone Data Recovery) , kang kebak ngijini sampeyan kanggo nyimpen foto saka MMS ing 6S iPhone Plus, iPhone 6S, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4 utawa iPhone 3GS. Kejabi MMS, Wondershare Dr.Fone kanggo iOS ngijini sampeyan nyimpen pesen, kontak, cathetan, kamera muter lan sanesipun saka iPhone komputer.

Download versi nyoba program ngisor for free:

Download Win Version Download Mac Version

Ora ketompo sing nggunakake milih versi Windows utawa versi Mac saka Wondershare Dr.Fone kanggo iOS, cara kanggo nyimpen MMS gambar saka iPhone sing padha. Ngisor, ayo kang nyoba versi Windows bebarengan.



Part 1: Langsung nyimpen gambar saka MMS ing iPhone 6 Plus / 6 / 5C / 5S / 5 / 4S / 4 / 3GS menyang komputer

Langkah 1. Instal lan miwiti program ing komputer

Nginstal program sawise ngundhuh, lan banjur miwiti ing komputer. Jendhela utami bakal nuduhake minangka nderek.

how to save photos from mms

Sampeyan uga bisa ngalih menyang mode linuwih yen sampeyan arep. Cukup klik buttom biru ing ngisor jendhela. Sampeyan bakal weruh jendhela ing ngisor iki.

how to save photos from mms

Langkah 2. Sambungake iPhone kanggo mlebu mode mindhai

Kanggo iPhone 6 Plus / 6 / 5C / 5S / 5 / 4S kedhaftar, sampeyan mung kudu klik "Mulai Scan" tombol kanggo miwiti pindai. Kanggo liyane kedhaftar iPhone, sampeyan kudu ngetik mode mindhai sawise nyambungake iPhone menyang komputer kanthi ngisor iki cara ing ngisor iki:

1. Tahan piranti sampeyan, lan klik "Mulai" ing jendhela.
2. Terus Power lan tombol Ngarep ing iPhone ing wektu sing padha kanggo persis 10 detik.
3. Angkat tombol daya nalika 10 detik liwati, nanging tetep nyekeli tombol Ngarep kanggo liyane 15 detik.

Sawisé mengkono iku, program bakal miwiti mindhai iPhone minangka nderek.

can you save mms picture iphone

Langkah 3. Preview lan nyimpen gambar saka MMS ing iPhone

Nalika scan ends, sampeyan bakal weruh laporan scan ing jendhela ing ngisor iki. Kene, kabeh data ditemokaké ing iPhone sing diklasifikasikaké uga. Kanggo MMS, sampeyan bisa klik "Pesen" kanggo pratinjau isi rinci. Mung gambar saka MMS, sampeyan bisa milih "Lampiran Message". Banjur milih apa sing arep lan nyimpen ing komputer kanthi ngeklik "Waras".

save all pictures mms iphone

Wigati: Ing cara iki, program uga ketemu MMS sing lagi waé dibusak, kalebu lampiran. Yen sampeyan arep kanggo misahake, sampeyan bisa nggunakake tombol ing ndhuwur: Mung nampilake item dibusak.

Download versi nyoba Wondershare Dr.Fone kanggo iOS ngisor kanggo free saiki:

Download Win Version Download Mac Version


Part 2: Extract iTunes serep kanggo nyimpen foto saka MMS ing iPhone 6 Plus / 6 / 5C / 5S / 5 / 4S / 4 / 3GS

Langkah 1. Serep iPhone karo iTunes

Yen sampeyan milih cara iki, gumantung ing iTunes. Sampeyan kudu diselarasake iPhone karo iTunes kanggo nggawe serep iTunes ing komputer. Serep ora bisa viewed, nanging sampeyan bisa ndeleng lan nggunakake isi ing sawise menyuling iku.

Langkah 2. Extract serep iTunes

Sawise ngetokake Wondershare Dr.Fone kanggo piranti lunak iOS, sampeyan kudu wis ngeweruhi sing ana rong opsi ing ndhuwur jendhela. Sing tengen. Wektu iki, ayo kang nyoba siji liyane: Waras saka iTunes Serep berkas ".

Nalika sampeyan ngalih pilihan liyane, program kanthi otomatis bakal nemokake kabeh iTunes file serep ing komputer lan nampilake minangka nderek. Pilih siji kanggo iPhone lan klik "Mulai Scan" kanggo extract.

save mms pictures iphone

Langkah 3. Preview lan nyimpen foto saka iPhone MMS menyang komputer

Nalika scan iku liwat, sampeyan bakal njaluk laporan scan minangka nderek. Bener, iku padha minangka langkah pungkasan ing Part 1 ndhuwur. Sampeyan bisa pratinjau kabeh isi MMS kene kanthi ngeklik "Pesen" ing sisih kiwa saka jendhela. Mung foto pratayang saka MMS, sampeyan bisa milih "Lampiran Message". Nandhani sing arep lan klik "Waras" kanggo nyimpen ing komputer.

save photos from mms

Download versi nyoba Wondershare Dr.Fone kanggo iOS ngisor kanggo free saiki:

Download Win Version Download Mac Version

Reading luwih

Waras pesen iPhone dibusak : Pandhuan nuduhake sampeyan carane njupuk pesen teks dibusak saka iPhone ing macem-macem cara. Waras kontak iPhone : Sampeyan bisa waras kontak dibusak tanpa serep ing iPhone karo 3 langkah ing ease. Waras iPhone iMessages : Sampeyan bisa waras kontak dibusak tanpa serep ing iPhone karo 3 langkah ing ease.

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top