Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Convert > Carane Convert AVI kanggo file ing Mac / Win (Windows 10 klebu)

Carane Convert AVI kanggo file ing Mac / Win (Windows 10 klebu)

Yen sampeyan duwe masalah ing ngunggah video AVI kanggo sawetara Camping enggo bareng video, sampeyan bisa uga pengin ngowahi AVI menyang berkas file sakdurunge. Iku ora mung YouTube sing jahat kanggo format uploading, nanging iku standar padha tengen banget. Alasan utama amarga iku kasedhiyan saka sudhut Adobe Flash Player ing browser web utama. Kejawi punika, sawijining format file video file cilik ing syarat-syarat ukuran berkas dibandhingake menyang AVI lan Empu, ora bakal njupuk munggah kathah saka panyimpenan.

Part 1: AVI Best kanggo file Video Converter

wondershare video converter
  • File luwih didhukung kanggo Camping enggo bareng online kayata YouTube.
  • Ana bakal ora mundhut kualitas ing konversi.
  • Pribadhi video karo efek sadurunge diunggahaké utawa nuduhake.
  • Nggawe DVDs utawa gambar file ISO Koleksi.
  • Didhukung OS: Windows 10/8/7 / XP / Vista, Mac OS X 10.11 (El Capitan), 10,10, 10.9, 10.8, 10.7, 10.6

Carane kanggo ngowahi lan AVI kanggo file

Artikel iki concentrates ing AVI kanggo file format konversi. Iku langkah-langkah dening-tutorial kanggo ngewangi liwat proses konversi. Versi nyoba gratis kanggo ngundhuh lan sing gampang nginstal ing PC kanggo Witness dhewe carane prasaja lan cepet iku bakal bisa ngowahi video AVI kanggo FVL.

1. Seret lan selehake file

Sawise instalasi, klik Tambah File lan ngunggah video sing arep sampeyan kanggo ngowahi. Sing diijini kanggo ngimpor luwih saka siji file ing wektu amarga kanggo dhukungan saka konversi kumpulan. Liyane saka nindakake file video AVI, ana sawetara format input sing didhukung kayata MOV, MKV, WMV lan akeh liyane.

Download win version Download mac version

avi to flv converter mac

2. Edit video ing nyata-wektu

Rate iki menehi kedhaftar karo sawetara fungsi editing video kuat. Sampeyan uga bisa ngowahi, clip, nambah watermarks utawa subtitles video, uga nggabung lan pamisah video sing perlu. Éwah-éwahan ingkang uga bisa viewed nyata-wektu.

avi to flv conversion

3. Ngonversi file Panjenengan

Klik Output Format dhaptar gulung-mudhun 's lan sampeyan bakal weruh akeh macem-macem format output didhukung. Sampeyan bisa milih salah siji file utawa format liyane sing kaya. Yen sampeyan arep kanggo Ngonversi file video menyang AVI kanggo muter maneh ing piranti BlackBerry utawa ngunggah dhateng YouTube kanggo enggo bareng, sampeyan bisa milih prasetel optimized kanggo piranti lan Camping langsung. Klik Convert nalika kabeh wis disetel, lan AVI kanggo konversi file bakal rampung kanthi otomatis. File diowahi bisa didegaké kanthi ngeklik ing Bukak Folder .

Download win version Download mac version

flv video conversion

Part 2: Free AVI kanggo file Kombertidor

# 1. Free Video Converter: Wondershare Free AVI kanggo file Kombertidor

Sampeyan bisa nggunakake rate video free malah ngundhuh video saka YouTube banjur Ngonversi file format file kanggo wae format kanggo puter maneh ing piranti disenengi.

Pro: Rampung free!

Cons:
1. Fitur editing sing winates.
2. Mung ndhukung konversi format file populer utawa umum digunakake.
3. Ora bisa nggawe utawa diobong DVDs dhewe.

Download win version Download mac version


free video converter

Part 3: WMA Online kanggo iTunes Kombertidor

Sampeyan bisa nggunakake online rate video free ngisor iki. Iku ngowahi video kanggo format meh wae.

Part 4: Lengkap Knowledge kanggo AVI lan file Format

Extension Gambar AVI File
Kategori
Video Gambar
Video Gambar
Description
AVI wadah multimedia sing ngandhut loro data audio lan video. Nanging ngidini salaras audio-with-video puter maneh. File AVI ndhukung kaping audio streaming lan video FLV, padha conta liyane Inert, uga digunakake kanggo nyimpen loro video lan audio data. Cara iku dienkode banget padha menyang file format SWF.
Program Associated
Windows Media Player
Adobe Flash Player
Ngembangaken dening
Microsoft
Adobe
MIME Koleksi
Video
Video
Pranala migunani
Rincian informasi ing format file AVI
Carane Convert Video_TS kanggo AVI
Carane Ngonversi file AVI ing Mavericks
Carane Burn AVI kanggo DVD ing Windows 8
Top 3 AVI Players kanggo Mac
Rincian informasi ing format file file
Carane Tambah Subtitles kanggo MP4 File
Top